• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

İzmir Fashion Week Devam Ediyor

İzmir Fashion Week Devam Ediyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Arena’da yapılan İzmir Fashion Week’te Simge Tertemiz, Ece Begüm Yücetan, Irmak Atuk, Tuğba Melis Türk ve Ebru Öztürk gibi ünlü isimlerin podyuma çık
İZMİR FASHİON WEEK DEVAM EDİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Arena’da yapılan İzmir Fashion Week’te Simge Tertemiz, Ece Begüm Yücetan, Irmak Atuk, Tuğba Melis Türk ve Ebru Öztürk gibi ünlü isimlerin podyuma çıkıyor. 
ilk gün saat 17:00’de Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin tasarım defilesi ile başlayan organizasyon, İzmirli tasarımcı Günce Küçük ve Loft firmasının defileleri ile devam etti. 
 
İkinci gün ise İzmirli moda tasarımcısı Nazlı Terzioğlu’nun defilesiyle başlayacak. İkinci günün ilk seansı 17:00’de. İstanbullu tasarımcı Özlem Erkan’ın yer alacağı 2. Günün 2. Seansı izleyicilerle buluşacak. Televizyon dünyasından tanıdığımız oyuncu Gizem Karaca’nın podyuma çıkacağı defile saat 19:00’da başlayacak. Günün son defilesi ise yine İzmirli tasarımcı Murat Acar’ın “Şehrin Sahipleri” adını verdiği koleksiyonu ile olacak.
 
3. ve son gün, Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin Kemeraltı modasından esinlenerek hazırladıkları koleksiyon ile başlayacak. İlk İzmir Fashion Week de olduğu gibi bu sezon da moda haftasına katılacak olan Yiğit Eryendi’nin koleksiyonu 19:00’da moda severlerin karşısına çıkacak. İzmir Fashion Week organizasyonun kapanış defilesi ise İzmir’in köklü markalarından Spazio firmasına ait olacak./ EGE BASIN GRUBU
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894