• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Başkan Hamit Çelik Güven Tazeledi

Başkan Hamit Çelik Güven Tazeledi
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa gemi geri dönüşüm bölgesinde faaliyet gösteren 45 üyeli Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği, 7.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.
BAŞKAN HAMİT ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa gemi geri dönüşüm bölgesinde faaliyet gösteren 45 üyeli Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği, 7.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan genel kurulda mevcut başkan Hamit Çelik yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
 
 
Üyelerin tamamının katıldığı genel kurul açık oylama usulü ile dernek binasında yapıldı. Divan Başkanlığını Yılmaz Bakır’ın yaptığı genel kurula üyelerin yanı sıra Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni (GEMİSANDER) temsilen Atık yönetim Merkezi Sorumlusu Ersin Çeviker’de katıldı. Kurulda bir önceki döneme ait hesaplar ibra edildi.
 
BAŞKAN ÇELİK: DERNEĞİ KURUMSAL BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜRMEMİZ GEREKİYOR
Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği olarak yeni dönemde hedefleri büyüteceklerini belirten Başkan Hamit Çelik, “Yeni dönemde kurum ve kuruluşlar ile yakından ilgileneceğiz. Şu ana kadar her ne kadar dernek olarak hareket etsek de derneğimizi kurumsal bir yapıya dönüştürmemiz gerekiyor. Bunun içinde yönetim kurulumuz ile en yakın zamanda bir araya gelerek atılması gereken adımları atacağız. Bunu da derneğimizi başka dernekler ve kurumlar karşısında en iyi şekilde temsil etmek adına yapmamız gerekiyor. Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nin (GEMİSANDER) var olması da bizim için büyük bir şans. Her konuda sürekli olarak irtibat halinde olmamız ve güçbirliği yapıyor olmamız derneğimize çok büyük bir avantaj sağlamaktadır” dedi.
 
Tek liste ile girilen seçimlerde 3 yıl süre ile görev alacak yeni yönetim kurulu şöyle oluştu: Hamit Çelik, Hüsnü Karadağ, Tuncay Sabırlı, Ömer Ellialtı, İskender Aydın, Cuma Maden, Doğan Yurtdaş,
 
Yedek Yönetim: Hüseyin Maden, Bayram Tarak, Mehmet Balaban, Halis Yiğit, Hasan Kırım, Suat Atalay, Mestan Yılmaz,
 
Denetim Asil: Abdurrahim Aydemir, Yüksel Öztürk, Osman Esma
Denetim Yedek: Can Cesur, Haluk Karadağ, Sadık Maden, / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894