• BIST 9524.59
  • Altın 2489.898
  • Dolar 32.5054
  • Euro 34.714
  • İzmir 18 °C

Girişimci Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Girişimci Kadınlar Sertifikalarını Aldı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Urla Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile kadın
URLA’NIN GİRİŞİMCİ KADINLARI SERTİFİKALARINI ALDILAR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Urla Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile kadınların ekonomik olarak güçlenme çabalarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi”nin danışmanlık toplantısı ve sertifika töreni Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.
Dört mahallede 40 kadına verilen danışmanlık toplantısı ve sertifika törenine Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Can Kumova, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Serhat Kocaefe, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü veterineri Ayşegül Avşar, Garanti Bankası Urla Şube Müdürü Aslıhan Toz, Mali Müşavir Bülent Köklü ve girişimci kadınlar katıldı.  
 
EVLERİNİZDE OTURMAYIN 
Kadınlara her zaman öncü olan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Çok değerli ve kıymetlisiniz. Evlerinizde oturmayın. Hep beraber üretelim. Ülke ekonomisi için, sizin aile ekonominiz için.   İhtiyacınız var ya da yok, üretime katılmak ayrı birşey. Yaptığınız ürünleri sandıkta niye bekletesiniz ya da sandıkta bekleteceğiniz  ürünleri niye üretesiniz. Satabileceğiniz ürünleri üretirsek sizinde kendinize olan güveniniz yerine gelecektir. Birçok şeyi kendi paranızla almanın hazzını yaşacaksınız. O çok başka bir şey. Urla'da çok güzel bir birliktelik var. Sizlerle beraber her şeyi yapabiliriz.  Biz belediye olarak elimizden ne geliyorsa destek olacağız” dedi.
 
SİZLER ÜRETİN, BİZ SATIŞ İÇİN DESTEK OLALIM
Hersekzade hamamının restorasyon çalışmasının bitmek üzere olduğunu dile getiren Uyar, hamam için peştemal ve sabun yapmak istediklerini belirterek üretici kadınlara seslendi. 
 
İskelede yer alan kadın üretici pazarına gelen vatandaşların çok mutlu olduğunu dile getiren Uyar; “ Tecrübe kazanıyorsunuz. Bir işletme nasıl yürütülür onu öğreniyorsunuz. İnsanları tanıyorsunuz. Sosyal hayatınızda çeşitlilik oluyor. Sizler üretin biz de bunların satışında elimizden geldiğince destek olalım. İyi ki varsınız. Ne olur evinizde oturmayın. İsteyin, bizlerden talep edin” ifadelerini kullandı. 
“Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi”ne katılan girişimci kadınlar sertifikalarını Başkan Uyar’dan aldı. 
 
KADIN KOOPERATİFİNDEN BAŞKANA DESTEK 
Urla Kadın Kooperatifi ortakları adına basın açıklaması yapan S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi  Başkanı Duriye Kayserlioğlu; “ Kooperatifimiz adına Balıklıova projesi ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Urla Belediyesi’ni  ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı taktir ediyor, teşekkürlerimizi sunuyor ve yanında olduğunuzu açıklıyoruz” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894