• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İzmir 19 °C

İZBAN’da Transfer Karmaşasına İmzalı Tepki

İZBAN’da Transfer Karmaşasına İmzalı Tepki
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir'de Aliağa-Torbalı hattında sefer yapan İZBAN’ın Menemen ve Cumaovası istasyonlarını transfer merkezi yapmasına tepki gös
İZBAN’DA TRANSFER KARMAŞASINA İMZALI TEPKİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmir'de Aliağa-Torbalı hattında sefer yapan İZBAN’ın  Menemen ve Cumaovası istasyonlarını transfer merkezi yapmasına tepki gösteren vatandaşlar, dünyanın en büyük imza kampanyası platformu olarak kabul edilen  change.org'da bir imza kampanyası başlattı. 
 
6 Şubat günü Torbalı hattının devreye alınması sonrasında İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN)’nde değişikliğe gidilerek Menemen ve Cumaovası transfer merkezi haline getirilmişti. Transfer merkezilerindeki uzun bekleme süreleri ve yolcu yoğunluğu sebebiyle vatandaşlar ‘İZBAN’ın aktarma işkencesine dur diyelim’ sloganı ile bir imza kampanyası başlattı. 
 
Change.org isimli imza kampanyası platformunda başlatılan kampanyada İzmir'in ulaşımında önemli bir yere sahibi olan İZBAN’ın eskiden olduğu gibi kesintisiz yapılması istendi. 
 
Her gün İZBAN’ı işe ve okula gitmek amacıyla kullanan insanların transfer merkezlerinde hava şartları sebebiyle zorluk yaşadığına ve vakit kaybettiğine dikkat çekilen kampanyada Aliağa, Foça ve Torbalı gibi uzak ilçelerde İZBAN’ı kullanan vatandaşların 90 dakikalık aktarma haklarını da kullanamadığına dikkat çekildi.  
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZBAN’ın muhatap olarak gösterildiği kampanya 24 saat içinde 561 imzaya ulaştı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894