• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Mert Optik’ten Sevenlere Sinema Bileti

Mert Optik’ten Sevenlere Sinema Bileti
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Türkiye’nin güçlü gözlük markası Mert Optik, 14 Şubat Sevgililer Gününde sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
MERT OPTİK’TEN SEVENLERE SİNEMA BİLETİ 
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Türkiye’nin güçlü gözlük markası Mert Optik, 14 Şubat Sevgililer Gününde sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 14 Şubat’a kadar 500 TL ve üzeri alışverişte çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.
 
İzmir’den doğarak önce Ege Bölgesi’ne daha sonra ise Türkiye’ye yayılan gözlük sektörünün öncü kuruluşu Mert Optik, sevgililer gününe özel bir kampanyaya imza atıyor. Mert Optik’in herhangi bir mağazasından tek seferde 500 TL ve üzeri her alışveriş için Cinemaximum salonlarında geçerli çift kişilik sinema bileti hediye edilecek. Sektörün öncü firması sevgililer gününe özel duyurduğu kampanyası ile sevdiğine son model bir gözlükle sürpriz yapmak isteyenlerin adresi olacak. 
 
Mert Optik İnsan Kaynakları Müdürü Melisa Pala, kampanyaya dair; “Mert Optik olarak sektörümüzde her zaman ilklere imza atan bir kuruluş olduk. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar tüm müşterilerimiz bu özel kampanyayla birlikte Mert Optik kailtesiyle buluşmanın keyfini yaşayacak. Müşterilerimizin karşısına yıl içinde özel kampanyalar ve çok özel modellerle çıkmaya devam edeceğiz. Bizi her platformdan takip etmeye devam etsinler” şeklinde konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894