• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İzmir 20 °C

Atatürk Türkiye’sini Hep Birlikte Koruyacağız

Atatürk Türkiye’sini Hep Birlikte Koruyacağız
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Manavkuyu-1 Semt Merkezi kursiyer kadınlarıyla Dünya Barış Anıtı’nda bir araya geldi.
BAŞKAN KARABAĞ: ATATÜRK TÜRKİYE’SİNİ HEP BİRLİKTE KORUYACAĞIZ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Manavkuyu-1 Semt Merkezi kursiyer kadınlarıyla Dünya Barış Anıtı’nda bir araya geldi. Başkan Karabağ, “Atatürk Türkiye’sini korumak için daha fazla gayret göstereceğiz” dedi.
 
İzmir’in gözde mahallerinden Manavkuyu’da, semt merkezi bünyesindeki farklı kurslara katılan kadınlar Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’la buluştu. Kadın kursiyerler yemek yiyen Karabağ, onlarla uzun sohbet etti. Karabağ, Bayraklı’nın farklı iki yüzü olduğunu belirterek, “Zor bir bölgede belediye başkanlığı görevini yapıyorum. Biz ana noktamıza hizmeti yerleştirdik. Hiçbir ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz.  Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatsız kalan bir millettin hayat damarlarından biri kopmuştur’ sözü gerçekten çok önemli. Biz de sanata önem veriyoruz. Kurslar düzenliyoruz. Atatürk’ün Türkiye’si adım adım geriye gidiyor, yıkılıyor. Bizim endişemiz o olmalı. ‘Sanatın’ kötüymüş gibi gösterilmeye çalışıldığı bir Türkiye’de Bizler kurslar düzenlemeye, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz.  Benim sizlerden bir ricam var, ‘Her türlü sosyal faaliyette bulunalım ama bu Cumhuriyeti korumak için çaba sarf edelim. Bunu yapmak zorundayız” dedi.
 
MÜCADELEMİZ HEP SÜRSÜN
Bayraklı’nın Atatürk’ün, Cumhuriyetin bir kalesi haline geldiğini belirten Başkan Karabağ, “Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerlere Bayraklı’da sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Yaptığımız etkinlikler büyük ses getiriyoruz. Cumhuriyet sevdalısı bir yapıyla bunları yapıyoruz. Dünyada eşi, benzeri olmayan bir lidere sahip olmuşuz. 15 yılda Cumhuriyet kurulmuş. Çin’in Mao’su sosyalist devrim yapıyor, ilk söylediği  şey; ‘Ben Çin’in Atatürk’üyüm ‘’diyor. İşte Fidel Castro Atatürk’ün heykelini dikiyor; ‘Türk milletinin en büyük nimetidir Atatürk’ diyor. Atamızın kıymetini bileceğiz. Cumhuriyetin en büyük emaneti siz ilerici, yurtsever kadınlarısınız. Bundan sonra da Cumhuriyet ve Atatürk mücadelesine hep birlikte devam edeceğiz” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894