• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İzmir 15 °C

Yaşar Akbulut Aliağa’ya Battı Çıktıyı Serkan Acar’a Yaptırtmam

Yaşar Akbulut Aliağa’ya Battı Çıktıyı Serkan Acar’a Yaptırtmam
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / yaşanan trafik sıkışıklığını rahatlatmak ve Çanakkale’yi İzmir'e bağlayan kara yolunda kesintisiz ulaşım sağlamak için düğmeye

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI YAŞAR AKBULUT, "ALİAĞA’YA BATTI ÇIKTIYI SERKAN ACAR’A YAPTIRTMAM"

ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN  ‘KAVŞAKLAR PROJESİ’NE AK PARTİ VETOSU

YAŞAR AKBULUT: “PARAYI SOSYAL İŞLERE HARCAYIN”

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde eski garaj ile Tüpraş kavşağı mevkiinde yaşanan trafik sıkışıklığını rahatlatmak ve Çanakkale’yi İzmir'e bağlayan kara yolunda kesintisiz ulaşım sağlamak için düğmeye basan Aliağa Belediyesi’nin battı-çıktı ve köprülü kavşak projeleri; AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut’tan veto yedi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 2015 yılının Kasım ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, her dönem gündeme getirilen, ancak yapımı sürekli başka bir bahara kalan ‘Aliağa Kavşaklar Projesi’ni hayata geçirmek adına Aliağa Belediyesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)  ile protokol imzalandığını Aliağa halkına müjdelemiş ve kamuoyunda sevinçle karşılanmıştı.

yasar-akbulut.jpg

Aliağa'nın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projenin müjdesini alan Aliağa halkının sevinci fazla uzun sürmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin Aliağa ziyaretinde basının karşısına geçen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut’un yaptığı açıklamalar kamuoyunda soğuk duş etkisi yarattı.

Aliağa Belediyesi’nin battı-çıktı ve köprülü kavşak projesinin hayata geçirilmesine müsaade etmeyeceklerini açıklayan Yaşar Akbulut’un bu ifadeleri; AK Parti hükümetinin 3. Köprü ve Havalimanı projelerine karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘istemezükçü’ tavrını hatırlattı.

Kent ulaşımına 25 milyon TL’lik yatırım yapmaya hazırlanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a tepki gösteren Akbulut’un “Aliağa’nın 25 milyon TL’si sosyal projelere harcansın” ifadesi kamuoyunda büyük şaşkınlığa neden oldu.

Sosyal etkinlere büyük önem veren CHP’li Belediyeleri şehirlerine yatırım yapmamakla eleştiren AK Parti’nin Aliağa’ya kalıcı bir eser daha kazandırmak isteyen MHP’li Aliağa Belediyesi’ne karşı koyduğu bu tavır, bir çelişki olarak değerlendirildi. 

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı  ‘şov yapmakla’ itham eden Akbulut,  AK Parti olarak ‘Kavşaklar Projesi’nin hayata geçirileceğini çok daha önceden Aliağa halkına müjdelediklerini hatırlattı.

Aliağa Belediyesi’nin kente kazandırmak adına ilk adımını attığı ‘Kavşaklar Projesi’nin kendilerine ait olduğunu belirterek,  Aliağa Belediyesi’ni kendi projelerini sahiplenmekle suçlayan Akbulut, “Biz daha önce kamuoyuna, basına duyurmuşuz. Aliağa’da bu altgeçidi biz yapacağız demişiz. Yani orada bir şey yapıp şov yapmayı geçeceksin. Buna müsaade etmeyiz. Bir daha seçim kaygısıyla hareket etmeyeceksin. Burada sana müsaade ettirmeyiz, yaptırmayız”  açıklamaları sosyal medyada farklı tepkilere neden oldu.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren Aliağalı vatandaşlar, “Ey Sayın Akbulut bugüne kadar aklınız neredeydi. Proje, Aliağa Belediyesi yapmaya niyetlenince mi kıymetlendi?” diye sorarak, yatırımlara karşı çıkmanın Aliağa’ya ihanet olacağını savundular. / EGE BASIN GRUBU

 
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894