• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İzmir 16 °C

Aydın’ın Milli Gururları

Aydın’ın Milli Gururları
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / 28 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında Söke’de gerçekleşen Türkiye Muay Thai Şampiyonasında dereceye giren 3 Aydınlı sporcu, kate
AYDIN’IN MİLLİ GURURLARI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
28 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında Söke’de gerçekleşen Türkiye Muay Thai Şampiyonasında dereceye giren 3 Aydınlı sporcu, kategorilerindeki milli takımlara seçilme hakkı kazandı. Milli sporcular düzenlenecek olan Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek.
 
Aydın’da Muay Thai antrenörü Yusuf Bahadır'ın kulübü olan Bahadır Savunma Sanatları Spor Kulübü adına Söke’de gerçekleşen Türkiye Muay Thai Şampiyonasına katılan 3 sporcu kategorilerinde dereceye girerek Aydın’a madalya kazandırdı. 
 
8-9 yaş Minik Bayan Wai Kru (Tayland dansı) kategorisinde Beyza Baysan, Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı ve Milli Takım ile birlikte Haziran ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
 
Alt genç bayanlar kategorisinde 67 kg’da Ayça Feride Bekiş, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı ve Milli Takım ile Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
 
+91 kg büyük erkeklerde ise Seçkin Arslan, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı ve İstanbul’da yapılacak olan Dünya Kupasına Milli Takımla gitmeye hak kazandı. 
 
Muay Thai antrenörü Yusuf Bahadır sporcularını aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle tebrik ederek, Aydın’ı düzenlenecek diğer şampiyonalarda da başarıyla temsil edeceklerini ifade etti. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894