• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Denizlili Gençler Girişim Okulu'nu Sevdi

Denizlili Gençler Girişim Okulu'nu Sevdi
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), geleceğin iş insanları olan gençle
DENİZLİLİ GENÇLER GİRİŞİM OKULU'NU SEVDİ 
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / 
Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT),  geleceğin iş insanları olan gençler için üç yıldır İzmir'de gerçekleştirdiği 'Girişim Okulu'nu Denizli'ye taşıdı. Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ve Denizli Rotary Kulüp ortaklığında Denizli'de gerçekleştirilmeye başlanan "Yarın İçin Girişimcilik Sahnede - Engel  Hiçbir Yerde" projesi kapsamında iş dünyasının başarılı girişimcilerini gençler ile biraraya getiren 'Girişim Okulu' Denizli'de büyük ilgi gördü. 
 
Çocuk, genç ve kadın girişimciler için farklı projeleri hayata geçiren LİYAKAT DERNEĞİ, çocuklar için 'Girişimci Çocuk Atölyesi'nden sonra  bu kez Denizli'de başlattığı 'Girişim Okulu'nda gençlere girişimciliği sevdirmek için yola çıktı. Gençler arasında girişimciliğin özendirilmesi, girişimcilik ekosistemine genç fikirlerin katılması amacıyla düzenlediği 'Girişim Okulu'nda bu kez Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini ağırlandı. 
 
DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’in açılışını gerçekleştirdiği Girişim Okulu’nun birinci oturumunda Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin. Deniz Eriş ‘İnovatif Girişimcilik’, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan ‘Girişimciliğin Psikososyal Özellikleri’, Mikado Danışmanlık ve Gelecek Daha Net Gençlik Platformu Kurucusu Serra Titiz ‘Sosyal Girişimcilik’; ikinci oturumda ise;  TEB İş Kurma ve Geliştirme Danışmanı Sinan Ağırnaslıgil ‘Girişimcilikte Finansal Kaynaklara Erişim’,  Marka Yolcusu Kitabı Yazarı İsmail Erkan ‘Girişimcilikte Marka Yaratma’, Denizli Rotary Eski Dönem Başkanı Mürüvet Algümüş ise ‘Hayatın İçinde Girişimcilik‘ konularında  gençlere girişimciliğe yönelik teorik ve pratik bilgileri verdiler. Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin merak ettikleri konularda profesyonellerden bilgi alma fırsatı buluğu Girişim Okulu oldukça yoğun ilgi gördü.
 
TED Denizli Koleji, Göz Akademi, Fuga Mobilya, TEB Girişim Bankacılığı, Forum Çamlık, Renaissance Hotel İzmir ve North Point Hotel Denizli tarafından desteklenen proje Denizlili öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Denizlili öğrencilere girişimcilikle ilgili bilgilerin verildiği 'Girişim Okulu'na' katılan öğrencilere katılım belgesi verildi. 
 
Girişimcilik alanında özel bir yere sahip olan Denizli’de bu Yarın İçin Girişimcilik Sahnede Engel Hiç Bir Yerde projesinin gördüğü ilgiden ve katılımdan mutluluk duyduklarını belirten LİYAKAT Koordinatör Üyesi ve Proje Lideri Oya DEMİR proje hakında bilgi verdikten sonra ‘gençlerimize girişimcilik duygusunun aşılanması amacıyla başlattığımız 'Girişim Okulu' ile Pamukkale Üniversitesi’nde iş dünyasına girmeye hazırlanan gençlerle bilgi ve deneyimlerimizi paylaştık. Girşimciliğin farklı alanalrına yönelik temel bilgilerin verildiği Girişim Okulu aynı zamanda teorik bilgiyi pratik bilgiler ile birleştiriyor. Aynı zamanda bir kariyer planlaması olan girişimcilik gençlerimize farklı kapılar açabilir. Üniversiteli gençlerimiz gelecekleri ile ilgili panlar yaparken hayata geçmiş, başarılı olmuş projeleri bire bir dinlediklerinde, sorularına cevaplar bulabiliyor. Denizli’de DEGİAD ve Denizli Rotary Kulübü ile gerçekleştiridiğimiz projemiz diğer illerde de yürütmeyi planladığımız   çalışmalarımıza örnek olacak. Türkiye'nin diğer illerini kapsayacak şekilde projelerimizi yürütmeye devam edeceğiz"dedi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir Hayat Verdi30 Ocak 2018 Salı 12:03
  • Uşak Belediyesi Sınıra Zeytin Dalı Uzattı30 Ocak 2018 Salı 11:15
  • Her Zaman Yanınızdayız30 Ocak 2018 Salı 10:01
  • Huzurevi Sakinlerinin Evladıymış Gibi Davrandılar26 Ocak 2018 Cuma 15:40
  • Ahbap Türkiye'yi Ağaçlandırmaya Devam Ediyor24 Ocak 2018 Çarşamba 15:10
  • Mor Yaşam Projesi İle Destek Sürüyor24 Ocak 2018 Çarşamba 11:49
  • Kanserli Çocuklar Yararına Zumba12 Ocak 2018 Cuma 10:47
  • Umudun Adı: Sevgi Eli12 Ocak 2018 Cuma 10:18
  • Görme Engellilere Dikkat Çektiler12 Ocak 2018 Cuma 09:32
  • İzmir SEV’de Bilim Dolu Bir Gün18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894