• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İzmir 21 °C

Metabolik Cerrahi Sempozyumu

Metabolik Cerrahi Sempozyumu
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Özel Tınaztepe Hastanesi, İzmir'de ilk kez düzenlenecek olan Metabolik Cerrahi Sem
TINAZTEPE HASTANESİ CANLI AMELİYAT EŞLİĞİNDE METABOLİK CERRAHİ SEMPOZYUMU DÜZENLİYOR
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Özel Tınaztepe Hastanesi, İzmir'de ilk kez düzenlenecek olan Metabolik Cerrahi Sempozyumu'na 30 Nisan Cumartesi günü ev sahipliği yapacak. Tip 2 diyabetin tedavisinde metabolik cerrahinin bilinirliliğinin artırılmasının sağlanacağı sempozyumda Doç. Dr. Alper Çelik’in katılımıyla canlı ameliyat gerçekleştirilecek. 
 
Türkiye Metabolik Cerrahi Vakfı Başkanı ve Genel Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Alper Çelik'in katılımıyla gerçekleşecek Metabolik Cerrahi Sempozyumu, 30 Nisan Cumartesi günü Özel Tınaztepe Hastanesi'nde gerçekleşecek. Sempozyuma Özel Tınaztepe Hastanesi Genel Cerrahi uzmanları Doç. Dr. A. Serhat Gür, Op. Dr. Mehmet Deniz, Endokrinoloji uzmanı Dr. Ogün Hatiboğlu'nun yanı sıra Ege Bölgesi Cerrahi Derneği üyeleri, İzmir'deki kamu ve özel hastanelerden de hekimler katılacak. 
 
Metabolik Cerrahi Sempozyumu kapsamında 30 Nisan Cumartesi günü metabolik sendrom yani tip 2 diyabet, obezite, hiperlipidemi ve hipertansiyon tanılı hastanın operasyonu Doç. Dr. Alper Çelik katılımı ile gerçekleştirilecek ve katılımcılar tarafından canlı izlenebilecek. 
Doç. Dr. Alper Çelik’in başkanı olduğu Metabolik Cerrahi Vakfı bünyesinde yer alan Metabolik Cerrahi Okulu ve Metabolik Cerrahi Çalışma grubu ile Op. Dr. Mehmet Deniz’in birlikte yürüttüğü çalışmanın sonucunda oluşan ve İzmir için ilk olan sempozyumun amacı; kontrolsüz tip 2 diyabetin tedavisinde metabolik cerrahinin bilinirliliğinin artırılması ve hekimlerin bir araya gelmesi ile ortak çalışma platformu oluşturularak hastalara en uygun tedavi yönteminin sunulmasını sağlamaktır.
Metabolik Cerrahi Sempozyumu’nda siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. 
 
Yer: Özel Tınaztepe Hastanesi -1. kat toplantı salonu 
Tarih: 30.04.2016 
Saat: 08.30 
 
PROGRAM
08.30 Açılış konuşması
Op. Dr. Mehmet Deniz (Genel Cerrahi)
09.00 Canlı Ameliyat
Doç. Dr. Alper Çelik’in katılımıyla
12.30 - 13.30
Öğle yemeği
Moderatör
Doç. Dr. Serhat Gür (Genel Cerrahi)
 
13.30 - 14.00 
Tip 2 Diyabet tedavisi 
Uzm. Dr. Ogün Hatiboğlu (Endokrinoloji)
14.00 - 14.15
Kahve molası
14.15 - 15.00
Türkiye Metabolik Cerrahi Vakfı Başkanı Doç. Dr. Alper Çelik (Genel Cerrahi) / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894