• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İzmir 26 °C

Başkan Çerçioğlu Çiçek Festivalinin Onur Konuğu

Başkan Çerçioğlu Çiçek Festivalinin Onur Konuğu
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİÇEK FESTİVALİNİN ONUR KONUĞU OLDU
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin onur konuğu olarak katıldı. 
 
Bayındır halkı festivalde kurulan Aydın Büyükşehir Belediyesi standını gün boyunca ziyaret etti. Bayındır’da Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu, her gittiği yerde olduğu gibi İzmir Bayındır’da da büyük ilgiyle karşılandı.  Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çerçioğlu festival alanında “Hepimizin topuklu efesi” “bayanların gurur kaynağı” şeklinde tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde yürüdü. Şehir Stadında gerçekleşen açılış törenine Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı. 
 
“AYDIN’DAN ÇİÇEK DOLUSU SEVGİ GETİRDİM”
 Sahneye alkışlarla ve topuklu efe tezahüratlarıyla gelen Başkan Çerçioğlu, festivalin onur konuğu olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek konuşmasına “Aydın’dan çiçek dolusu sevgi getirdim” cümlesiyle başlaması şehir stadında açılış törenine katılanlar tarafından alkışlandı.  
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise kalkınmanın tarımsal kesimden başlaması gerektiği düşüncesiyle kooperatiflere destekler verdiklerini söyledi. 
 
Başkan Çerçioğlu özellikle kadın üreticilere öncelik verdiklerini dile getirerek, “19. uluslararası çiçek festivalini en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca onur konuğu olarak davet etmenizden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Hepinize Aydın’dan çiçek dolusu sevgi getirdim. Aydın ekonomisinin yüzde ellisi tarıma dayalı. Aydın’ın ekonomisini daha fazla artırmak için kalkınmanın kırsaldan başlaması gerektiği inancındayım. Bizde bu anlamda birçok tarımsal kooperatifle otak projeler ürettik. Çine mutaflar çiçek kooperatifi, Karacasu’da mantar üretimi, Bozdoğan’da yerel tohum  projeleri gerçekleştirdik ve bu projeler artarak devam edecek. Bunları yaparken de kadınlara  önem veriyoruz, kadın kooperatifleri kuruyoruz. Bayındır’ın 19. Uluslararası Çiçek Festivali’ni kutluyorum. Davetinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli  festivalin onur konuğu olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na plaket takdim etti. 
Açılış törenini ardından vatandaşlar Başkan Çeçrioğlu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken, Başkan Çerçioğlu vatandaşları kırmayarak bol bol sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
 
Programın ardından Başkan Çerçioğlu yoğun ilgi ile birlikte Bayındır’dan ayrıldı. / EGE BASIN GRBUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894