• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Büyükaile Kampüste

Büyükaile Kampüste
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa uzman ekiplerinin koordine ettiği Altıe
ALTIEYLÜL FİNAL ETKİNLİĞİ 9 MAYIS'TA KUVA-Yİ MİLLİYE MEYDANI'NDA
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa uzman ekiplerinin koordine ettiği Altıeylül ‘’BüyükAile’’ programı, Balıkesir Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen Bahar Şenliklerinde öğrenciler ve akademisyenlerle buluştu. 
 
Üniversite kampüsünde konuşlanan projelerin yer aldığı Sergi TIR'ı, bilimsel malzemelerin sergilenip tanıtımının yapıldığı Bilim TIR'ı geleceğin teminatı olan üniversiteli gençlerin istifadesine sunuldu. Şenlikler kapsamında Kampüste yapılan ‘’BüyükAile’’ etkinlikleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. BüyükAile'nin kampüs etkinliğine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve rektör yardımcıları da katıldı. BüyükAile projesinin aynı zamanda paydaşlarından olan Rektör Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a ve BüyükAile ekibine teşekkür etti.  
 
BEYAZ MASA GÖREVDE
Altıeylül ilçesinde tüm hızıyla devam eden Balıkesir Bir ‘’Büyükaile’’ oluyor programı kapsamında Paşaköy Mahallesi'nde Beyaz Masa ekiplerinin koordinasyonunda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Paşaköy Mahallesindeki etkinliklerde; Paşaköy Ortaokulu öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Beslenme Ve Fiziksel Hareketliliğin Önemi” ile “ Minik 112” eğitimi, Gıda Tarım İl Müdürlüğü tarafından “Gıda Güvenirliliği Eğitimi” ile İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından “Yangın Söndürme Tatbikatı Ve Ateş Söndürme Eğitimi” verilerek öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir hayat sürebilmelerinin önemi anlatıldı. 
 
VATANDAŞLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ
Eğitimlerin ardından okul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışması ile dereceye giren 3 öğrenciye hediyeleri verildi. Yarışmanın ardından tüm öğrenciler ile etkinliğe katılan tüm vatandaşlar lokma hayrı yapıldı. Bu arada, Paşaköy Aile Sağlık Merkezinde 190 vatandaşa şeker ölçümü, 146 vatandaşa kemik ölçümü, 100 vatandaşa ise bağırsak kanseri taraması yapıldı. Paşaköylüler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a “BüyükAile” projesi ile kendilerine sunulan imkan ve hizmetler için teşekkür ettiler. 
 
FİNAL ETKİNLİĞİ 9 MAYIS PAZARTESİ
Bu arada, BüyükAile'nin Altıeylül ilçesindeki programı 9 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kuva-yi Milliye Meydanı'nda düzenlenecek final etkinlikleri ile sona erecek. Sabah saat 10.00 ila 10.30 saatleri arasında Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek yürüyüşün ardından stadyum önündeki Kuva-yi Milliye Meydanı'nda düzenlenecek törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve BüyükAile projesinin paydaş kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Altıeylül ilçesindeki vatandaşlar katılacak. Altıeylül'deki finalde gün boyu çeşitli faaliyet ve etkinlikler gerçekleştirilecek. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894