• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

İsmail Akdağ Güven Tazeledi

İsmail Akdağ Güven Tazeledi
AK Parti Gaziemir İlçe Kongresi, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı İsmail Akdağ, delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

AK Parti Gaziemir İlçe Kongresi, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı İsmail Akdağ, delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan'ın divan başkanlığını yaptığı kongreye, Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Nükhet Hotar Göksel, AK Parti İzmir milletvekilleri İsmail Katmerci, Fazıl Karaman, Tevfik Ensari, İl Başkanı Ali Aşlık, İl Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeleri, Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin açılışında bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, kongre sürecine değinerek, "İzmir'i de AK Eller, AK İller dediğimiz kervana katmak, İzmir'i bir marka şehir yapmak için mücadele veriyoruz. Bunu da yeni oluşan diri ve canlı teşkilatlarımızla başaracağız. İzmirli, bütün yönetimleriyle AK Parti'nin hizmetlerini hak ediyor. Bu kongreler, İzmir'de elde edilecek başarının temel taşını oluşturacaktır" dedi. Devlet Bakanı Mehmet Aydın da, yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk defa milletin bir partiyi benimseyip iktidar yaptığına dikkat çekerek, "Türk milleti kurulduğundan kısa bir süre içinde bizi tanıdı. Bunlar bizden dedi. Bağrına bastı. Bizim değerlerimizi taşıyan insanlar diyerek büyük destek verdi milletimiz. Türkiye'de kısa sürede hiçbir parti bu kadar büyük başarıyı elde edemedi. AK Parti de milletin bu güvenini, sevgisini boşa çıkarmadı" açıklamasını yaptı.

Konuşmasında karikatür krizine de değinen Bakan Aydın, küçülen dünyada tüm bireylerin ve devletlerin ucuz kahramanlıklardan uzak durması gerektiğini ifade ederek, "Küçücük dünyada yaşıyoruz. İnsanı insana düşürürsek, bunun dünyada kimseye yararı olmaz. Sayın başbakanımız da Avrupa Birliği liderlerine gönderdiği her 2 mektupta bu konularda gerekli uyarılarını yapmıştır. Ucuz kahramanlıklardan uzak durmalıyız. Bu gök kubbe zarar görürse, bundan tüm insanlık olumsuz etkilenecektir" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894