• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Century 21 Kalite Belgeli

Century 21 Kalite Belgeli
Century 21 Türkiye’nin franchise verdiği ofislerden Century 21 Armoni, gayrimenkul aracılık hizmetlerine yeni bir soluk getirerek toplam kalite yönetim sistemini işlemlerinin her aşamasında hizmet verdiği kişilere sunarak Türkiye’nin ilk defa

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE BİR İLK: CENTURY 21 OFİSİ, ISO 9001 KALİTE BELGESİ ALDI

Century 21 Türkiye’nin franchise verdiği ofislerden Century 21 Armoni, gayrimenkul aracılık hizmetlerine yeni bir soluk getirerek toplam kalite yönetim sistemini işlemlerinin her aşamasında hizmet verdiği kişilere sunarak Türkiye’nin ilk defa Uluslararası ICR 9001 Kalite Sistem Belgesi’ne sahip gayrimenkul şirketi oldu.

Century 21 Armoni, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesindeki devamlılıkla ISO 9001 – 2000 Kalite Yönetimi Belgesi alarak gayrimenkul sektöründeki standartları daha da yukarıya çekmeye devam ediyor. Century 21 Armoni Kurucu ortaklarından Özer Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ISO 9001 belgesini almak için zorlu bir süreçten geçtik. Titiz ve disiplinli bir çalışma ile her konunun standartlarını tespit ederek işleyiş, yönetim ve denetim konusunda oluşturulan kalite yönetim sistemiyle müşterilerimizin hak ettikleri, bekledikleri kaliteli ve yüksek standartlı hizmeti sunuyoruz” dedi. Dünya lideri CENTURY 21 ailesine 2006 Mayıs’ta Century 21 Armoni olarak katıldıklarını belirten Aydın, “Gerek hizmet çeşitliliği ve kalitesi, gerekse eğitimleriyle sektöre sürekli yeni soluk katarak öncülük yapan Century 21 bünyesinde, öncelikle hinterlandımızdan başlayarak sektöre ivme katabilmek ve bu büyüklüğün daha da önemli bir parçası olabilmek başlıca hedefimizdir” dedi.

Century 21 Armoni Eğitim ve pazarlamadan sorumlu şirket ortağı Kamil Karabillioğlu’da, “Her biri mesleki kariyerinde uzman, eğitimli ve sertifikalı Gayrimenkul Değişim Danışmanı kadromuzla sadece işimizi yapmak değil, yaşamak ve müşterilerimiz için en iyi sonuçları üretmek, onların hayatlarına bir Armoni getirmek amacındayız. Ekibimiz aktif, dinamik ve kariyerlerinde başarılı geçmişleri olan tamamı üniversite mezunu, bu mesleğe kısa sürede gönül vermiş, hizmet odaklı, kalite tutkunu bir birliktelikten oluşuyor” dedi.

ISO 9001 – 2000 kalite yönetimi belgesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilki gerçekleştiren Century 21 Türkiye, emlakçılığın dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi, Türkiye’nin de en prestijli meslekleri arasına girmesi konusunda büyük bir adım atmış oldu. Century 21 Armoni Ofis brokerı ve ortağı Oya Aydın da vizyon hedefi olarak “Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlığını en iyi gerçekleştiren işletmesi” algısını oluşturmak olduğunu belirterek, bunu da Century 21 ile kurumsal anlamda birlikte hareket ederek gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894