• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İzmir 14 °C

İşletmenizi Yönetiyorsunuz?

İşletmenizi Yönetiyorsunuz?
İşletmelerde kullanılan doküman tipleri ve sayıları arttıkça bir kağıt yükü de ortaya çıkıyor. Yönetilmesi her geçen gün zorlaşan bu yükü, dünyada türünün ilk ve tek örneği olan bir HP paketiyle sıfırlamak mümkün.

İŞLETMENİZİ YÖNETİYORSUNUZ, PEKİ YA DOKÜMANLARINIZI?

İşletmelerde kullanılan doküman tipleri ve sayıları arttıkça bir kağıt yükü de ortaya çıkıyor. Yönetilmesi her geçen gün zorlaşan bu yükü, dünyada türünün ilk ve tek örneği olan bir HP paketiyle sıfırlamak mümkün.
HP’nin çok sayıda özelliği bir arada barındıran HP SJ 7800 model tarayıcısı, bilgi, belge ve süreç yönetimi için hazır bir uygulama olan Doxoft yazılımının Compact versiyonu ile bir arada, 4.900 YTL (+KDV) fiyatla ve HP’nin yetkin iş ortakları Treo ve LN Bilgisayar’ın tecrübesi ile KOBİ’lerin hizmetine sunuluyor. Üstelik bu paketi satın alanlar, kurulum ve eğitim için ayrıca ücret ödemiyorlar.

HP, KOBİ’lerin sıkıntısını biliyor
KOBİ’ler, her geçen gün artan doküman yönetimi ihtiyaçlarını karşılarken, uygun fiyatlı ve zengin içerikli ürünler bekliyorlar. Bu beklenti doğrultusunda hazırlanan paket, HP kalitesinde bir ürün ve hizmeti içeriyor.
HP SJ 7800 tarayıcı ve Doxoft Compact yazılımından oluşan paket, KOBİ’leri manuel tarama ve arşivleme işlerinden kurtarıyor. Taranan dokümanlar otomatik olarak PDF formatına dönüştürülerek doküman yönetim sistemine doğrudan katılıyor. Daha sonra bu dokümanların içerisinde geçen kelimelerden arama yapılarak aranan belgelere kolayca ulaşılabiliyor.
Tarayıcı üzerinde tanımlanan profiller sayesinde, dokümanlar ait oldukları klasörlere otomatik olarak yerleştiriliyor. Böylece bir doküman saniyeler içinde taranıp ilgili klasöre gönderiliyor ve daha sonra kolay bulunabilecek şekilde arşivleniyor.

Kalite dokümanlarından müşteri evraklarına, gelen-giden faturalardan sözleşmelere, dekontlara, fişlere, kartlara, kimlik bilgilerine kadar her türlü basılı evrak güvenle ve kolayca saklanıyor, paylaşılıyor ve bulunuyor.
HP SJ 7800 tarayıcı hakkında
50 sayfalık ADF (Otomatik Kağıt Besleyici) kapasitesi olan bu tarayıcı, dakikada 25 sayfayı tarayabiliyor. Masa üzerinde az yer tutması, çift taraflı tarama çözümü ve özel kart besleyicisiyle dikkat çeken SJ 7800’de, kullanıcının 30 adede kadar özelleştirilmiş tarama profili oluşturması da mümkün oluyor. Böylece, hangi özellikte tarama yapılması isteniyorsa, bu özelliklerin kayıtlı olduğu tek bir tuşa basmak yetiyor. Double Feed Detection (Çift Geçişi Algılama) sayesinde, aynı anda birden fazla kağıdın tarayıcıya girmesi halinde uyarı veriliyor ve böylece kağıt sıkışması önleniyor. Kofax VRS özelliği, çeşitli nedenlerle kirlenmiş/lekelenmiş dokümanlardaki dokuları düzelterek doküman kirliliğini önlüyor. Örneğin üzerine kahve dökülmüş bir doküman taranırken, HP SJ 7800 dokümanın bu kusurunu gideriyor ve ortaya tertemiz bir görüntü çıkabiliyor. Farklı sürücülerle entegre çalışabilen HP SJ 7800, birçok özelliği uygun bir fiyatla sunuyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894