• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İzmir 8 °C

Eczacıbaşı Bilişim

Eczacıbaşı Bilişim
Teknolojinin gelişmesine paralel olarak her geçen gün artan ve farklılaşan güvenlik tehditlerine karşı değişik çalışmalar yapan Eczacıbaşı Bilişim; bir ilki gerçekleştirerek dijital kimlik uygulamaları konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden US

US BİOMETRİCS’İN TÜRKİYE’DEKİ TEK ADRESİ ECZACIBAŞI BİLİŞİM

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak her geçen gün artan ve farklılaşan güvenlik tehditlerine karşı değişik çalışmalar yapan Eczacıbaşı Bilişim; bir ilki gerçekleştirerek dijital kimlik uygulamaları konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden US Biometrics ile özel bir anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşma ile Eczacıbaşı Bilişim, US Biometrics sistemlerinin Türkiye’deki tek temsilcisi ve uygulayıcısı olarak çözümlerin tasarlama ve uygulamasını yapacak.
US Biometrics’in Türkiye’deki tek yetkili adresi olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Eczacıbaşı Bilişim Genel Müdürü Dr. Tarık Aşkın temsilcilik öncesinde yapılan çalışmalar ve anlaşma kapsamında verilecek hizmetler konusunda şu bilgileri verdi:
“Eczacıbaşı Bilişim olarak her geçen gün çok daha fazla ihtiyaç duyulan güvenlik çalışmaları alanında farklı hizmetler veriyoruz. Bilindiği üzere hem sanal hem de fiziksel güvenliğe yönelik olarak her geçen gün tehdit şekilleri geliştirilmekte. Adınıza başkası tarafından imzalanmış çekler, erişim yetkisi olmayan yerlere erişim, kolay üretilebilen PIN ve şifreler her gün uğraştığımız sorunlardan sadece birkaçı.
US Biometrics ağ erişim güvenliği, elektronik güvenlik sistemleri, fiziksel geçiş ve erişim kontrolü gibi servisleri de kapsayan Sayısal Kimlik Uygulamaları’nda dünyanın en önemli şirketlerinden biri olarak hizmetler sunuyor. Bu alanda Türkiye’deki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere US Biometrics ile görüşmelere başladık. Görüşmeler sonucunda vardığımız anlaşma ile US Biometrics Türkiye’deki tek temsilcisi ve uygulayıcısı olduk.”
Dr. Tarık Aşkın US Biometrics ürünlerinin Finans, Kurum Güvenliği, Altyapı Hizmetleri Yönetimi, Üretim, Kamu, Eğitim, Sağlık gibi birçok farklı alanda rahatlıkla kullanılabileceğini vurgularken; biometrik sistemlerin her geçen gün daha kolay kurgulanabilir hale geldiğini belirterek sözlerini şu şekilde tamamlıyor:
“Türkiye’deki kullanıcılara dünya standartlarında güvenlik çözümü sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alanda farklı ihtiyaçları karşılayan US Biometrics ürünleri bir kapının açılması için iki anahtarlı sistemde kullanılabilirken; yazılım paketlerinde Single Sign On kullanımı şeklinde bir uygulama alanına da sahip. US Biometrics ile sunacağımız çözümler arasında en ilgi görecek olan hizmetin ‘Parmak İzi kullanımı ile doğrulama ve erişim’ olacağına inanıyoruz. Çünkü bu çözüm kolaylıkla kaybedilebilen şifre, kullanıcı adı ya da PIN gibi bilgilere en iyi alternatif olarak sunuluyor ve çok basit bir uygulama çalışmasıyla da bu bilgilere entegre olarak kullanılıyor. Bu alandaki ihtiyaçları Türkiye’deki kullanıcılara sunuyor olmak bizim için çok önemli.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894