• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Erkeklere Yasak Kahvehane

Erkeklere Yasak Kahvehane
Emelce Bayanlar Kahvesi işletmecisi Emel Erdem, Aliağa’ya erkeklerin giremeyeceği bayanlara özel bir yer kazandırmanın mutluğunu yaşadığını belitti. Erdem,”120 metrekarelik bir alana sahip Kadınlar kahvesinde erkeklere ait kahveler gibi tüm oyunlar var.

ERKEKLER GİREMEZ

ALİAĞA"NIN “İLK” BAYANLAR KAHVESİ AÇILDI

ALİAĞALI BAYANLARIN “KAHVEHANESİ” OLDU
Aliağa"nın ilk çok amaçlı bayanlar kahvesi, kalabalık bir davetli topluluğu ile hizmete girdi.  Kazım Dirik Mahallesi 283 Sokak  No:28" de hizmete giren Emelce Bayanlar kahvesi 120 metrekarelik bir alanda sadece bayanlara hizmet verecek.  Aliağa"nın başarılı avukatlarından Hamit Erdem"in eşi Emel Erdem tarafından işletilecek olan EMELCE Spor-Sauna-Cafe İşletmesi  Aliağa protokolü tarafından kurdelesi kesilerek,  Aliağalı bayanların hizmetine girdi.

BU KAHVEYE ERKEKLER GİREMEZ
Emelce Bayanlar Kahvesi işletmecisi Emel Erdem, Aliağa"ya erkeklerin giremeyeceği bayanlara özel bir yer kazandırmanın mutluğunu yaşadığını belitti. Erdem,”120 metrekarelik bir alana sahip Kadınlar kahvesinde erkeklere ait kahveler gibi tüm oyunlar var. Üstelik artısı var. Burada kitap ve gazete okunabilecek bir de okuma ve satranç köşesi bulunuyor. Kahve, tüm kesimden ve her yaştan kadınları ağırlayacak.  Böyle bir işletme Özellikle ev hanımları için büyük bir şans olarak görüyorum.  Aliağalı Bayanlar gönül rahatlığı ile vakitlerini arkadaş ortamı sıcaklığında burada geçirebilirler. Özel gün kutlama ve kabul günlerini yapabilirler. Yarım saat önceden haber verdikleri takdirde her türlü etkinliği karşılamaya hazırız.”dedi.

BU KAHVEHANEDE HER ŞEY VAR
Emelce Bayanlar kahvesi işletmecisi Emel Erdem, bayanlara özel kahvehanenin yanında birden fazla etkinliğin aynı anda yapılabileceği bir yaşam merkezi olduğunu ifade etti. Erdem,” kahvehanemizde aynı zamanda bir spor salonu görünümündedir. Fitness bölümü, masaj bölümü, sauna ve banyo bölümleri ve bulunuyor. Bayanlar burada diledikleri spor aktivitelerini yapıp saunada ter atabilirler.   Aliağalı Bayanlar kahvemizde sabah 09:00 dan akşam 21:00 e kadar  gönülleri gibi sıcak bir ortamda  vakitlerini geçirebilirler. sağlıklı yaşam için gerekli tüm spor  aktivitelerini  yapabilirler. Dirençli bir vücut, Pürüzsüz bir cilt, temiz bir beden, huzurlu bir zihne sahip olmak isteyen tüm Aliağalı bayanların yeni buluşma noktası, Emelce Bayanlar Kahvemize bekliyoruz. Aliağalı bayanlar Özel gün ve toplantılar için  0 232 616 00 66 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.”dedi

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894