• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İzmir 13 °C

Şarj Bitmesine SON

Şarj Bitmesine SON
ISSUN S3300n, enerjiye acil ihtiyaç duyduğunuz durumlarda, cep telefonları ,akıllı ( Smart ) Telefonlar, Mp3-Mp4 çalarlar, Ipod’lar, CD-DVD çalarlar, Dijital Fotoğraf Makineleri, Sony PSP, Nintendo DS gibi oyun konsolları ile BlueTooth ürünler gibi el tip

EL TİPİ CİHAZLARINIZIN ŞARJININ BİTMESİ SORUNU ARTIK TARİHE KARIŞIYOR

ISSUN S3300n, enerjiye acil ihtiyaç duyduğunuz durumlarda, cep telefonları ,akıllı ( Smart ) Telefonlar, Mp3-Mp4 çalarlar, Ipod"lar, CD-DVD çalarlar, Dijital Fotoğraf Makineleri, Sony PSP, Nintendo DS gibi oyun konsolları ile BlueTooth ürünler gibi el tipi cihazlara yedek güç sağlayan bir araçtır. Ürün, her yerden kolayca satın alabileceğiniz AA Alkaline piller (kalem pil) ile ya da şarj edilebilir pilleri kullanarak çalışır. ISSUN S3300n ile el tipi cihazlarınızın beklenmedik zamanlarda pilinin bitmesi geçmişte kalıyor. Yanınızda her cihazınız için ayrı şarj aleti taşıma derdine de son veren ürün elektriğin uzak olduğu veya hiç bulunmadığı ortamlarda örneğin; dağa çıkaren, sahilde, trekking veya spor yaparken cihazlarınızı şarj etme sıkıntısını da ortadan kaldırıyor.

ISSUN S3300N ÇEVREYE DUYARLI BİR CİHAZDIR…

ISSUN S3300n, son derece çevreci bir cihazdır. Kullandığı şarj edilebilir piller sayesinde bir pilin 100"lerce kez daha kullanılmasını olanak verir. Dahası günlük yaşantınızdaki kullanım alışkanlıklarını değiştirebilirseniz, ISSUN S3300n el tipi cihazlarınızın daha az elektrik harcamasını sağlayabilir, bu nedenle oluşan elektrik maliyetinizi en aza, hatta sıfıra indirebilirsiniz. ISSUN S3300n, aynı firma tarafından üretimi gerçekleştirilen FreeLoader, Solar Mobil Şarj cihazından veya Solar Çanta Aparatından da güç alabilir. Bu sayede mevcut piller güneş enerjisi kullanılarak da şarj edilebilir.

ISSUN S3300N SADECE ŞARJ ALETİ DEĞİLDİR…

ISSUN S3300n sadece yedek bir güç ünitesi değil, aynı zamanda tekrar şarj edilebilir pillerinizin gücünü koruyan bir depolama cihazıdır , USB port üzerinden veya opsiyonel olarak satılan araba şarj ve AC adaptörü ile AA tipi piller için şarj cihazı görevi görür. Ayrıca ürün flash aydınlatma aleti olarak da kullanılabilir.

ISSUN S3300N" İ BENZERLERİNDEN AYIRAN ÖZELLİKLER NELERDİR?

İki pili sayesinde el tipi cihazlarınızı kendi sınıfındaki ürünlerin daha üstünde bir performans ile şarj eder. Güneş Enerjili Şarj adaptörleri sayesinde elektriğin hiç bulunmadığı ortamlarda da enerji bulma sorununuzu ortadan kaldırır. Dahası yüksek akım değerli şarj edilebilir pilleri ile gücü ayarlanabilir. İçinden çıkan adaptörler sayesinde hemen hemen tüm cep telefonları ve diğer el tipi cihazları şarj edebilirsiniz. Bu sayede her cihazınız için ayrı şarj aleti taşımak zorunda kalmazsanız. El tipi cihazlarınızı pili bittiği zaman doldurduğunuz için bu cihazların pil ömürleri artar ve cihazlar için harcadığınız elektrik masrafı minimuma inmiş olur. ISSUN S3300n"in tavsiye edilen fiyatının ise 21.9YTL ( KDV dahil ) civarında açıklanacağı planlanmaktadır. Ürünün Şubat başında raflardaki yerini almış olması bekleniyor.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894