• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İzmir 10 °C

DivX Kayıt Yapan Telefon

DivX Kayıt Yapan Telefon
LG Electronics ve dijital medya şirketi DivX, LG Viewty kameralı telefonun yüksek kaliteli DivX® formatında video çekebilen, DivX Sertifikalı ilk cep telefonu olduğunu açıkladı. Viewty bu özelliğiyle video dosyalarının PC ve internette izlenmesine olanak

LG VİEWTY, DİVX FORMATINDA VİDEO ÇEKEN İLK CEP TELEFONU

LG Electronics ve dijital medya şirketi DivX, LG Viewty kameralı telefonun yüksek kaliteli DivX® formatında video çekebilen, DivX Sertifikalı ilk cep telefonu olduğunu açıkladı. Viewty bu özelliğiyle video dosyalarının PC ve internette izlenmesine olanak sağlıyor.

LG Viewty tüketicilerin cep telefonlarında, kalitesi bir video kamera ile kıyaslanabilir, yüksek çözünürlüklü bir görüntü yakalayabilmelerine imkan veriyor. LG Viewty ile çekilen DivX videolar, online video sitelerine kolaylıkla yüklenebiliyor veya DVD oynatıcılar, oyun konsolları ve taşınabilir medya playerlar dahil olmak üzere herhangi bir DivX onaylı elektronik cihazda seyredilebiliyor.

LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkan Yardımcısı Dr. Skott Ahn, "DivX kayıt özelliğinin Viewty"ye eklenmesi, mevcut medya deneyimini geliştirecek ve kullanıcılarımızın, içeriği internette paylaşmalarına ve yaptıkları çekimi telefonun dışında çok çeşitli cihazlarda izlemelerine imkan verecektir" dedi.

"Hedefimiz tüketicilerin herhangi bir cihazda yüksek kaliteli video deneyiminin keyfine varmalarını kolaylaştırmaktır” diyen DivX CEO"su Kevin Hell ise konuyla ilgili şunları söyledi: "LG Viewty bu deneyimin mükemmel bir örneğidir. 3-inçlik ekranında tüketicilerin video çekmesini ve ardından da yapılan çekimin ya bilgisayara ya da herhangi bir elektronik cihaza aktarılmasını sağlıyor."

Üstün özelliklere sahip profesyonel kamerası olan LG Viewty, 5.0 mega-piksel fotoğraf çekimi, elle odaklama, resim dengeleyici, fotoğraf düzeltimi için el yazısı tanıma, belge görüntüleyici, ses kayıt ve 120 fps 640 x 480 piksel DivX video kodlama işlevlerini içeriyor. DivX onay logosunu taşıyan tüm ürünlerde olduğu gibi LG Viewty de DivX medya deneyimini temin etmek adına sıkı bir test programından geçti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894