• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İzmir 18 °C

Canon’dan Bronzlaşma’ya Son

Canon’dan Bronzlaşma’ya Son
Dijital görüntüleme teknolojisinde dünya lideri olan Canon Avrupa, fotoğraf ve güzel sanatlar alanında sektörden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiği, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli çıktı veren 44 inç imagePROGRAF iPF8100 ve 60 inç imagePROGRAF i

CANON"DAN FOTOĞRAFTA "BRONZLAŞMA"YA SON VEREN YAZICI

Dijital görüntüleme teknolojisinde dünya lideri olan Canon Avrupa, fotoğraf ve güzel sanatlar alanında sektörden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiği, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli çıktı veren 44 inç imagePROGRAF iPF8100 ve 60 inç imagePROGRAF iPF9100 geniş formatlı yazıcıları (LFP) pazara sundu. İçlerinde 17 inç imagePROGRAF iPF5100 ve 24 inç imagePROGRAF iPF6100"un da bulunduğu yeni modeller, Canon"un 12 renkli yüksek kaliteli sanat baskılarının kalitesini iki katına çıkarıyor. Canon Avrupa LFP Pazarlama Müdürü Anne Sharp, yeni yazıcıların pazara sunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Canon"un güzel sanatlar ve fotoğraf medyası portföyü ile iPF8100 ve iPF9100 yazıcıları, profesyonel fotoğrafçılar ve dijital sanatçıların kullanımı için geniş formatlı baskı pazarında anahtar oyuncular olacak” dedi. Canon"un LFP sektöründeki pazar payının 2007 yılında fark edilir ölçüde büyüdüğünü belirten Sharp, “Piyasaya yeni sürdüğümüz iPF8100 ve iPF9100, LFP (geniş formatlı yazıcı) portföyümüze yaptığımız sürekli yatırımın bir göstergesidir. Son jenerasyon imagePROGRAF geniş formatlı yazıcılarında kullanılan görüntüleme teknolojilerimiz, müşterilerimize rekabet avantajı sağlayacaktır” diye konuştu.

YUMUŞAK VE DOĞAL BİR GÖRÜNTÜ

80 GB sabit disk alanı bulunan imagePROGRAF iPF8100 ve imagePROGRAF iPF9100, Canon"un son geliştirdiği sistem olan 12 renkli mürekkep sistemine, çizilmeye karşı dayanıklılığın artması için mürekkebin daha iyi tutunmasını sağlayan LUCIA pigment mürekkeplerini kattı. Dört adet tek renk mürekkep (siyah, mat siyah, gri ve foto gri) ile kırmızı, mavi, yeşil, mavi, foto mavi, mor, foto mor ve sarı renklerin yükseltildiği yazıcılar, minimal grenliliğe sahip yumuşak ve doğal bir görüntü sağlıyor. Ayrıca, belli bir açıdan bakıldığında basılan renklerin metalik renk tonu almasına yol açan bir fenomen olan "bronzlaşma"yla karşılaşma oranını da azaltıyor. Hem imagePROGRAF iPF8100, hem de iPF9100 yazıcıları; Canon"un Windows için çıktı renklerinin florasan, ampul veya gün ışığı gibi farklı koşullardaki görüşe uygun geliştirdiği bir sonraki jenerasyon olan “Kyuanos” renk yönetim teknolojisiyle de uyum gösteriyor. Ayrıca her iki modelin de çıktı tutarlılığını ve doğruluğunu sağlamak için kullanımı kolay renk kalibrasyonu mevcut.

İMAGEPROGRAF SERİSİYLE MÜKEMMEL BASKI KALİTESİ

Her iki yeni imagePROGRAF modeli de toplamda 30.720 püskürtme memesine ve Canon özel FINE baskı kafası teknolojisine sahip. Yeni baskı kafaları muntazam dört pikolitre damla büyüklüğünde mürekkep akıtarak imagePROGRAF"ın maksimum 2400 x 1200 dpi çözünürlükte sonuç almasını sağlıyor. Her yazıcının üzerindeki otomatik “tıkalı püskürtme memesi” uyarısı, baskı kafalarının çabuk eskimesini ve bozulmasını önlüyor, mükemmel baskı kalitesi sağlıyor. Her iki makinede de, içinde kullanıcıların dijital fotoğraf makinesinden aynı anda çok sayıda görüntüyü izlemelerine, düzenlemelerine ve PosterArtist veya Adobe Photoshop benzeri görüntü düzenleyici yazılımlara bu görüntüleri aktarmalarına olanak sağlayan Digital Photo Front-Access adlı yazılıma sahip imagePROGRAF Yazıcı Sürücüsü yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894