• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Temiz Deniz Temiz Ülke

Temiz Deniz Temiz Ülke
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İlköğretim Okulları Resim ve Kompozisyon Yarışması, Ege Bölgesi Sanayi Odası Sanayiciler Kulübünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

“TEMİZ DENİZ TEMİZ ÜLKE” YARIŞMASI SONUÇLANDI

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İlköğretim Okulları Resim ve Kompozisyon Yarışması, Ege Bölgesi Sanayi Odası Sanayiciler Kulübünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla İzmir ve ilçelerinde yoğun katılımla gerçekleşen 4. İlköğretim Okulları Resim ve Kompozisyon Yarışması"nda bir konuşma yapan Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Geza Dologh, geçen yıla oranla yarışmaya katılımın artışından memnuniyetini belirtirken “İlköğretim öğrencilere deniz sevgisini aşılamak ve onları denizin önemi konusunda bilinçlendirmek için düzenlediğimiz bu yarışma her geçen yıl deniz konusunda bilinçlenen ilköğretim öğrencilerinin katılımıyla bizleri sevindirmektedir. Bütün öğrecilerimize velililerimize ve okul yöneticilerimizi gönülden kutluyorum. Deniz konusunda bilinçli bir nesili beraber yaratacağız” dedi. “Temiz Deniz, Temiz Ülke” teması konu olarak düzenlenen Resim ve kompozisyon dallarında ödüllerin dağıtıldığı yarışmada, resim dalında birinci Pektim İlköğretim Okulun"dan Cemre Su Bahar, ikinci Özel Çakabey İlköğretim Okulu"ndan Aslıhan Çelenk, üçüncü T.C.M.E.B Özel Çocuk Sanat Atölyesi"nden Ece Erten olurken, Bostanlı Sevgi Sanat Evi"nden Koray Kul ve Mustafa Baykaş İlköğretim Okulu"ndan Bilge Akyel mansiyon ödüllerine layık görüldü. Kompozisyon dalında Piyale İlköğretim Okulu"ndan Gökçen Bulut birinci olurken, Ö.Lüfti Akad İlköğretim Okulu"ndan B.Nur Öksüzoğlu ikinci, Dokuz Eylül İlköğretim Okulu"ndan Gülüşün Uzuner üçüncü oldu. Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu"ndan Seda Kangın mansiyon ödülüne layık bulundu. Ödül törenin ardından düzenlene kokteyle birlikte DTO Başkanı Geza Dologh ve İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Besim Çağın yarışmada dereceye giren öğrencilerle birlikte resim ve kompozisyonları inceledi. Yarışmaya katılan öğrencilere ve okul yöneticilerine DTO tarafından teşekkür belgeleri ve ödül olarak altın verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894