• BIST 9562.51
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • İzmir 23 °C

Start A Party @ Kapadokya

Start A Party @ Kapadokya
Dünya’nın 1 numaralı parti viskisi J&B, eşi benzeri görülmemiş bir partiye hazırlanıyor. Start A Party @ Kapadokya, havada başlayıp havada bitecek. Bu ilginç VIP parti, 1980’lerde gençleri kasıp kavuran Culture Club’ın efsane solisti Boy George ile 31 May

J&B Start A Party @ Kapadokya, Boy George ile Unutulmaz Bir Parti Deneyimi Yaşatacak

Dünya"nın 1 numaralı parti viskisi J&B, eşi benzeri görülmemiş bir partiye hazırlanıyor. Start A Party @ Kapadokya, havada başlayıp havada bitecek. Bu ilginç VIP parti, 1980"lerde gençleri kasıp kavuran Culture Club"ın efsane solisti Boy George ile 31 Mayıs"ta Kapadokya"da gizli bir vadide gerçekleşecek!
Sadece 200 seçkin davetlinin katılacağı bu parti 31 Mayıs günü İstanbul"dan havalanacak özel uçakta, gökyüzünde “start” alacak. Uçuşun ardından davetliler, J&B nin misafiri olarak butik otellerde ağırlanacak. Aynı gece adı sır gibi saklanan bir vadide başlayacak partiyi, yarattığı müzik tarzı, ilginç kostümleri, benzersiz makyajı ve farklı yaşam tarzıyla bir dönemin simgelerinden biri haline gelen Boy George başlatacak! Boy George"un yanı sıra Sombionx & Lindsay'in gerçekleştireceği canlı performanslarla Kapadokya"nın bu gizli vadisi muhteşem bir geceye tanıklık edecek. Amsterdam"dan özel olarak gelecek dansçılar ilginç gösterileriyle geceye heyecan katarken benzersiz ışık şovları vadiyi fantastik bir parti alanına dönüştürecek. Parti başladığı gibi havada son bulacak: Özel balonlarla havaya yükselecek davetliler, partide son noktayı yaşamış olacaklar.
2007 yılında Türkiye"den İstanbul Kanyon"da “Start” verilen J&B partileri, İspanya, Portekiz, Çin, Meksika"da yapılan partilerle devam etti. J&B, Kapadokya partisinde Paris"ten Amsterdam"a; Lizbon"dan Madrid"e kadar dünya basınından ve sosyetesinden seçkin isimlere unutulmayacak bir parti deneyimi yaşatacak.
J&B"nin ünlü disko topu bu defa partiyi Kapadokya"da başlatıyor!
J&B, “Start a Party” sloganı ve eğlencenin sembolü “Disko topu” ile “Sıra dışı bir mekan, güzel bir müzik ve yakın dostları bir araya getirin ve o anı bir partiye dönüştürün” mesajını veriyor. Bu benzersiz partiye Türkiye"den sadece 5 şanslı kişi, bir arkadaşı ile katılabilecek. Katılım şartlarını öğrenmek isteyenler www.startapartyhere.com adresini ziyaret ederek bilgi alabilirler.
J&B"nin kampanyası Diageo"nun dünya çapında uyguladığı “Alkolü Sorumlulukla Tüketin” sosyal sorumluluk kampanyası doğrultusunda, her uygulamada olduğu gibi belli mesajlar taşıyor. “Bir partiyi lütfen sorumlulukla başlatın ve sorumlulukla bitirin” mesajı kampanyanın tüm iletişim materyallerinde ve ilanlarında yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894