• BIST 9562.51
  • Altın 2488.43
  • Dolar 32.4935
  • Euro 34.7912
  • İzmir 23 °C

ADD'den Basın Açıklaması

ADD'den Basın Açıklaması
Adına Ergenekon denilen operasyonun 12.dalgasının Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof.Dr Mustafa Yurtkuran, önceki dönem genel yönetim kurulu üyelerimiz Sn.Prof.Dr.Ferit Bernay ve Sn.Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nu hedef alması ADD Topluluğu olarak bizleri bir

ADD ALİAĞA ŞUBESİ BASIN AÇIKLAMASI
Adına Ergenekon denilen operasyonun 12.dalgasının Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof.Dr Mustafa Yurtkuran, önceki dönem genel yönetim kurulu üyelerimiz Sn.Prof.Dr.Ferit Bernay ve Sn.Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu"nu hedef alması ADD Topluluğu olarak bizleri bir kere daha derinden üzmüştür.
Ayrıca, pek çok yurtsever aydın bilim insanlarımıza uygulanan hukuk dışı işlemlerde  kastedilen bir numara Mustafa Kemal Atatürk, devrimleri, ilkeleri ve eserleridir.
Ancak hemen belirtelim ki hiçbir işlem bizleri insanlık değerlerinin en yüce ifadesi olan Atatürkçülüğe bağlılığımızdan ve bu yoldaki kararlılığımızdan asla geri döndüremeyecektir.
Atatürk Devrim ve İlkelerini korumak ve geliştirmek amacıyla kurulmuş olan derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Prof. Dr. Muammer Aksoy başta olmak üzere pek çok yöneticimiz ve kurucumuz bu yolda, şehit olmuşlardır. Bugünkü Genel Başkanımız Sayın Şener Eruygur yapılan hukuk dışı uygulamalar sonucunda sağlığını kaybetmiştir. Son olarak da Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran gözaltına alınmıştır. Sonuçta bir numaranın, yani yüce Atatürk"ün ebedi istirahatgahında da arama yapma hayaliyle yanıp tutuşanlar bulunabilir. Onlar bilmelidirler ki kendi kinlerinin ve ihanetlerinin karanlığında boğulacaklardır.
Besbelli ki Atatürk"ten unutulmaz bir ders almış olan karanlık küresel güçlerin intikam duyguları yeniden kabarmış bulunuyor. Sevr"i yine devreye sokmaya çalışıyorlar. Küresel egemenler, içine düştükleri ağır bunalımın bedelini ve Sevr planını işbirlikçileri eliyle ülkemizde yaşama geçirmeye çalışmaktadırlar.
Bu durumun en son örneğini bir süre önce ülkemizi ziyaret etmiş bulunan ABD başkanı Obama sergilemiştir. Bu ziyarette Irak'ın kuzeyi, Ermenistan, Kıbrıs ve Afganistan"a asker talebi gibi dayatmalarda bulunmuştur.
TBMM"de yaptığı konuşmayla ülkemizin iç işlerine karışan dinsel ve etnik ayrılıkları gündeme getiren konuşmalarına rağmen evrensel değerlerden olan; hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, demokratik hak ve özgürlüklerin önemi gibi konulardan tek bir söz etmemesi de düşündürücüdür.
Bizler elbette ki hiçbir yabancının ülkemizin içişlerine karışmasını hoş göremeyiz.
Öte yandan Avrupa Birliğinin ve ABD"nin Ergenekon davasını daha da derinleştirmesi yolundaki tavsiye ve destekleri özünde Cumhuriyetimizi hedef almaktadır.
Azerbaycan topraklarının zalimce yöntemlerle işgal edilmiş olması binlerce Azeri"nin öldürülmesi ve yüzbinlercesinin de göçe zorlanması ve insanlık dışı koşullarda yaşamak zorunda bırakılmış olmaları Türkiye Cumhuriyeti Yurttaşlarının kabul edebileceği bir durum değildir.
Bu operasyon dalgaları; bu ve benzeri ulusal çıkarları derinden ilgilendiren konuların göz ardı edilmesi için gündem değiştirmede kullanılmaktadır.
Karşımıza çıkardıkları bu karanlık tabloya rağmen halkımızın demokratik gücü ve ulusal bilinci ile bu sıkıntılı günlerin aşılacağına inanıyoruz. Ulusumuz şanlı tarihine yaraşır bir kararlılıkla cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı korumayı her türlü demokratik yol ve yöntemleri sonuna kadar değerlendirerek ülkemizi aydınlık günlere taşımayı mutlaka başaracaktır.15.04.2009
 
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ALİAĞA ŞUBESİ
YÖNETİM KURULU ADINA

Başkan Mükerrem Çakın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ ARŞİVİ İÇİN FOTOLARA TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir Hayat Verdi30 Ocak 2018 Salı 12:03
  • Uşak Belediyesi Sınıra Zeytin Dalı Uzattı30 Ocak 2018 Salı 11:15
  • Her Zaman Yanınızdayız30 Ocak 2018 Salı 10:01
  • Huzurevi Sakinlerinin Evladıymış Gibi Davrandılar26 Ocak 2018 Cuma 15:40
  • Ahbap Türkiye'yi Ağaçlandırmaya Devam Ediyor24 Ocak 2018 Çarşamba 15:10
  • Mor Yaşam Projesi İle Destek Sürüyor24 Ocak 2018 Çarşamba 11:49
  • Kanserli Çocuklar Yararına Zumba12 Ocak 2018 Cuma 10:47
  • Umudun Adı: Sevgi Eli12 Ocak 2018 Cuma 10:18
  • Görme Engellilere Dikkat Çektiler12 Ocak 2018 Cuma 09:32
  • İzmir SEV’de Bilim Dolu Bir Gün18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894