• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İzmir 15 °C

MKE'den Hurda Satışı

MKE'den Hurda Satışı
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla, ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeleri satmak üzere ihale açtı.

ALİAĞA MKE'DEN HURDA SATIŞI

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla, ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeleri satmak üzere ihale açtı.

Satış, 23-24 ve 30 Haziran ile 1 Temmuz 2009 tarihlerinde kapalı zarfla teklif alınarak Ankara merkezde gerçekleştirilecek.

Şartnameler, Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edilebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilecek.

Söz konusu ihale ile satılacak olan malzemeler şöyle:

''Muhtelif iş makinesi ve yedek parçaları, muhtelif araç ve parçaları, klima, komprasör, jeneratör, muhtelif alüminyum, muhtelif demir çelik, elektrik ve elektronik malzeme, diesel ve benzinli motor, motorsiklet, bisiklet, paslanmaz, devre kesici ve elektrik panosu, tezgah, elektrik dinamosu, muhtelif ayıklanması ve sökümü ekonomik olmayan malzeme, traktör, bilgisayar ve fotokopi makinesi parçaları, karkas vasfında dış lastik, gemi, fiber tekne,boru, pik, karavan, sondaj borusu, ve soğutucu, ahşap, demir çelik ve pirinç talaşı, PVC, sırt çantası, tanker, sanayi tipi çamaşır makinesi, konvayör bant lastiği, platform, elektrik motoru, su motoru, mangan alaşımlı demir çelik, trafo, fincan, demir çelik palet, gemi motoru ve parçaları, tren şanzumanı, boya ve boya hammaddesi, muhtelif stok fazlası malzeme, alternatör, bakır radyatör, trafo kesici, vinç, topraklı demir çelik malzemesi''

Arasta Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894