• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Şoförler Seçime Gidiyor

Şoförler Seçime Gidiyor
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran 28 Şubat 2010 tarihinde yapılacak olan kongrede başkan adayı olmayacağını açıkladı.
ALİAĞA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ YENİ BAŞKAN ADAYI ERDİNÇ ŞEN

OSMAN SAVRAN ODA BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran 28 Şubat 2010 tarihinde yapılacak olan kongrede başkan adayı olmayacağını açıkladı. Aliağalılar Derneği (ADER) de yaptığı  basın toplantısı ile aday olmayacağını açıklayan Başkan Osman Savran yardımcısı 2. Başkan Erdin Şen" e de destek verdi. 534 üyesi bulunan Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası"nın Başkanı Osman Savran Göreve geldiği zaman 4 yıl süre ile başkanlık yapacağını söylediğini belirterek 4 yılı bitirdiklerini ve çok güzel işler yaptıklarını söyledi. 60 No"lu Yolcu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Zeynel Yavuz, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Gündoğdu, Aliağa Servis Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Serkan Altınkaya ve Aliağa Damperli Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Raşit Özkan"ın da bulunduğu toplantıda aday olmayacağını söyleyen Başkan Osman Savran yeni göreve gelecek isimlerinde 4 yıl içerisinde yaptıkları hizmeti en üst noktalara taşımalarını istedi.

OSMAN SAVRAN “ ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM ADAY OLMAYACAĞIM.”

Başkan Osman Savran gençlerin önünü açmak ve göreve geldiği zaman verdiği söze sadık kalma adına 28 Şubat 2010 tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağını söyleyerek “ Yeni gelecek arkadaşlarım ve adaylar kurduğumuz sisteme sahip çıksınlar ve bunu daha ilerilere götürsünler. Mesleğimizi en üst noktalara taşısınlar. Beni yerel de bu mesleğin en üst noktası olan Oda Başkanlığına taşıdıkları ve bu onuru yaşattıkları için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” Dedi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran konuşmasında oda ile ilgili gelinen noktaları da değerlendirerek tavsiyelerde de bulundu.

OSMAN SAVRAN “ KOLTUĞA KÖK SALMAYA DEĞİL GÜÇ VERMEYE ÖNEM VERDİK.”

Başkan Osman Savran göreve gelirken koltuğa kök salmaya değil koltuğa güç katmayı ilke edindiklerini söyleyerek “ Bunu kendimce başardığımı düşünüyorum. Arkadaşlarımızı yetiştirdik. Uç verdiğimiz arkadaşlardan yeni yönetim kuruluna kendi dallarında uzman olan 2-3 arkadaşımızı da ilave ederek kongrede sizlerin önüne çıkacaklar. Kooperatifçilik kolektif çalışmayı ve paylaşımcı olmayı gerektirir. Bu arkadaşlarımızda gördüğüm kadarı ile bunu yapabilecek insanlar. Geçmişte kooperatif başkanlığı yaparken müteahhitlik yapmaya çalışan arkadaşları gördük. BU iş bu şekilde yapılmaz, yapılamaz. Başka adaylarda olacaktır ve bu da doğaldır. Önemli olan odaya en iyi hizmettir. Geçmişte bu koltuktan güç almaya çalışan insanlar gördük. Yıllarca bunların yanında yönetim kurulluğu da yaptık. Zaman geçtikçe kimin ne olduğu anlaşılıyor.” Dedi.

OSMAN SAVRAN “ ODAMIZI ŞEFFAF HALE GETİRME HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.”

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran 2005 Ekim tarihinde göreve geldiklerinde bir dönem aday olacağını söylediğini ve en öncelikli hedefinin oda yönetim kurulu ile icracı bir yapı içerisinde olmak ve oda yönetimini şeffaf bir hale getirmek olduklarını ifade ederek  “ 4 yıllık dönemi bitirdik. Öncelikli hedefimiz yönetim kurulunu icranın içine katmak ve objektif bir oda olmaktı. Bunu başardık. Odamızı artık kendi kendini kontrol edebilen bir hale getirdik. Sistemleri insanlar kurar insanlar bozar. Gelecek arkadaşlar da inşallah bu sistemi devam ettirirler. Artık şu faturadan haberim yoktu bu işten haberim yoktu devri bitti. Herkes her bilgiye ulaşabilir kontrol edebilir.” Diye konuştu.

OSMAN SAVRAN “ ALİAĞA DA ULAŞIM ALANINDA BELGESİZ ARKADAŞIMIZ KALMADI”

1972 yılında ehliyet aldığını, 1974 yılında otobüs alarak mesleğe adım attığını ve yaklaşık 35 senedir de mesleği icra ettiğini ifade eden Osman Savran “1986 yılında minibüsçüler kooperatifini kurduk. 20 sene boyunca bu arkadaşlarımız ile birlikte bu işten ekmek yedik. Sadece kooperatifimize üye olan değil Aliağa da bulunan 85 minibüsçü arkadaşımızın güzergah izin belgelerini alarak altın değerinde bir belge kazandırdık. Büyükşehir"in onayladığı bu belge minibüsçü arkadaşlarımızın 20 senelik verdikleri uğraşın ve bizim çalışmalarımızın mahsulüdür. Kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayacak belgedir bu. Otobüsçü, taksici, minibüsçü ve S plakalı servis taşıyan arkadaşlarımızın da güzergah izin belgelerini ve çalışma ruhsatlarını almak bizim 2. Öncelikli hedefimizdi ve bunu da başarmaktan dolayı çok mutluyum. Önümüzdeki dönemde Avrupa normlarına geçeceğimizden alınan bu belgeler çok önemlidir. Babadan oğla geçecek bir belgedir.”

OSMAN SAVRAN “ ULAŞIM ALANINDA ALİAĞA"YI ÇİFTLİK OLMAKTAN ÇIKARIN. MUHAKKAK BİRLİK OLUN”

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran görev süresi içerisinde iki kooperatifi yani 60 No"lu Yolcu taşıyıcılar Kooperatifi ile Servis Taşıma Kooperatiflerini birleştirme hedeflerinin olduğunu ve bunu başaramadıklarını ifade ederek “ Aliağa"nın servis hizmeti, taksi ve kamyon hizmeti kendi kendine yeter ve besler. Önümüzdeki yıllarda metro geldiğinde servis hizmeti daha da artacak. Bu anlamda birleşmeniz ve birbirinize destek vermeniz çok önemli.” Dedi.

Duygulu konuşmanın ardından göz yaşlarına hakim olamayan Başkan Osman Savran"a konuşmasına oda üyeleri ve kooperatif başkanları alkışlar eşliğinde destek verdi.

ERDİNÇ ŞEN “ ADAM GİBİ GELDİ ADAM GİBİ GİDİYOR.”

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası 2. Başkanı Erdin Şen de konuşmanın ardından Başkan Osman Savran"ı kutlayıp elinden öperek “ Osman Başkanım ile 4 yıl önce yola çıktık. Odamızda çok güzel işler yaptık. Tüm kooperatiflerimize, üyelerimize ve Aliağa"nın Ulaşım sektörüne katkı sağlamak için gerçekten özverili çalıştık. Sizlere çok güzel hizmetler sunduk. Willy Brandt"ın bir sözü vardır; " Bir liderin büyüklüğü görevini ne zaman ve nasıl bıraktığından geçer." Adam gibi gelip adam gibi bırakan başkanımıza şükranlarımızı iletiyorum. Yanında çalıştım her gün her zaman beraberdik. Yeri geldi tartıştık yeri geldi güldük. 4 yıl boyunca gülmemizde ağlamamızda sizler içindi. Bu süre boyunca adam gibi geldi adam gibi hizmet etti ve adam gibi görevi bırakmasını bildi. Hakkını bize helal etsin.” Diye konuştu.

ERDİNÇ ŞEN “ ODA BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Erdin Şen yaklaşan kongre öncesi 4 yıllık oda yöneticiliği deneyimi ve sektörün içinden birisi olarak kongrede oda başkanlığına aday olduğunu söyleyerek “ Başkanımız ile çalıştığımız bu dönem içerisinde deneyim ve bilgi sahibi olduk. Sektörün içerisinden birisi olarak sizlere hizmet etmek ve başkanımız ile birlikte yaptığımız hizmetleri daha üst seviyelere çıkarmak için Başkanlığa aday olduğumu söylemek istiyorum. Amacım bu sektörde faaliyet gösteren tüm esnaflarımıza ve üyelerimize en güzel hizmeti vermek ve sizleri mutlu etmektir. Oda olarak otobüsçülerimizden, minibüsçülerimize, kamyoncularımızdan servisçi arkadaşlarımıza, taksicilerimize kadar Aliağa" nın ulaşım alanında sorunsuz ve kaliteli hizmeti üretmek olacaktır.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir Hayat Verdi30 Ocak 2018 Salı 12:03
  • Uşak Belediyesi Sınıra Zeytin Dalı Uzattı30 Ocak 2018 Salı 11:15
  • Her Zaman Yanınızdayız30 Ocak 2018 Salı 10:01
  • Huzurevi Sakinlerinin Evladıymış Gibi Davrandılar26 Ocak 2018 Cuma 15:40
  • Ahbap Türkiye'yi Ağaçlandırmaya Devam Ediyor24 Ocak 2018 Çarşamba 15:10
  • Mor Yaşam Projesi İle Destek Sürüyor24 Ocak 2018 Çarşamba 11:49
  • Kanserli Çocuklar Yararına Zumba12 Ocak 2018 Cuma 10:47
  • Umudun Adı: Sevgi Eli12 Ocak 2018 Cuma 10:18
  • Görme Engellilere Dikkat Çektiler12 Ocak 2018 Cuma 09:32
  • İzmir SEV’de Bilim Dolu Bir Gün18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894