• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Erdal Çarboğa’ya Birincilik Ödülü

Erdal Çarboğa’ya Birincilik Ödülü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Bu yıl 13. kez gerçekleştirilen ve gelenekselleşen 'Eğitim Basın Ödülleri'nin ödül töreni ve kokteyli, dün Passport Kafetarya'da yapıldı. İnceleme-Araştırma-Röportaj dalında “Kemiklerini Sızlattılar” habe

Çarboğa"ya Birincilik ödülü

 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /  Bu yıl 13. kez gerçekleştirilen ve gelenekselleşen 'Eğitim Basın Ödülleri'nin ödül töreni ve kokteyli, dün Passport Kafetarya'da yapıldı. İnceleme-Araştırma-Röportaj dalında “Kemiklerini Sızlattılar” haberiyle birinci olan Yeni Asır Gazetesi Aliağa Büro Sorumlusu Erdal Çarboğa ödülünü Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Oğuzhan Kavaklı"nın elinden aldı.

Törende konuşan Ekin Koleji kurucularından Doğan Reşitoğlu  “Bu yıl gelenekselleşen 13. 'Eğitim Basın Ödülleri'nin törenini yapıyoruz. 13 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz. Bu kez de aynı şeyleri söyleyeceğiz.  Eğitim kurumu olarak temel görevlerimizden birisi çocuklarımızın geleceğini hazırlarken Siyasetçi, bilim adamı, akademisyen, sporcu, eğitimci gibi olabilecek bütün mesleklere yetiştirmek.   Özellikle uygar bir toplumun sorunları, problemleri ve sevinçleriyle güzelliklerini görebilmekte bizim sorumluluğumuzdur. İşte bu noktada görebildiğimiz en önemli şey her zaman bizim yanımızda basın olmuştur ve biz bunları basın aracılığıyla görmüşüzdür. İşte bugün ödül alan arkadaşlarımızın haberlerine baktığımız zaman yedi bin kişinin yargılandığı bir ülkede bir kişi ceza alıyorsa bunu sorgulamamız gerekiyor. Yine işte bizim ok değer verdiğimiz Nasrettin hocamız sorgulanıyorsa bunu da düşünmemiz gerekiyor. Bunları ancak biz basın aracılığıyla görebiliyoruz. Onun için onların her zaman bu söylediklerinin yanında olmalıyız. Biliyorum ki bir toplumun kalbi eğitim ve basındır. Eğer eğitim ve basın özgür olursa o toplumun kalbi her zaman hızlı atacaktır. Özgür bir basın dileğiyle ödül alan arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

 

 

Ödülleri Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,Ege Ajans Başkanı Yard. Doc. Dr. Oğuzhan Kavaklı, TRT Eski Haber Müdürü Orhan Baykal, Çağdaş Gazeteciler İzmir Şube Başkanı Macit Sefiloğlu, Eğitimci-Yazar Bekir Yurdakul,  Ekin Koleji Kurucusu Doğan Reşitoğlu, ve Eski İzmir Milletvekili Metin Öney verdi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894