• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Kızılay'dan İhracatçıya Teşekkür

Kızılay'dan İhracatçıya Teşekkür
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Kötü gün dostu Kızılay, Pakistan İnsani Yardım Kampanyası’na verdiği destek nedeniyle Ege İhracatçı Birlikleri’ne Gümüş Madalya ve Teşekkür Belgesi verdi.

TÜRK KIZILAY"INDAN EGELİ İHRACATÇILARA TEŞEKKÜR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /  Kötü gün dostu Kızılay, Pakistan İnsani Yardım Kampanyası"na verdiği destek nedeniyle Ege İhracatçı Birlikleri"ne Gümüş Madalya ve Teşekkür Belgesi verdi. Dost ve kardeş ülke Pakistan"da 2010 yılı Ağustos ayında yaşanan sel felaketinin ardından meydana gelen büyük yıkımların onarılabilmesi ve felaketin bıraktığı izlerin silinebilmesi amacıyla, Kızılay Pakistan"a yönelik yardım kampanyası düzenlemişti. Pakistan İnsani Yardım Kampanyası"na Türkiye İhracatçılar Meclisi 1 milyor TL"lik katkı da bulunmuştu. TİM tarafından verilen 1 milyon TL"lik yardımın 60 bin TL"lik kısmını Ege İhracatçı Birlikleri üstlenmişti.
 Kızılay İzmir Şubesi'nde düzenlenen ödül töreninde, Ege İhracatçı Birlikleri'nin gümüş madalyasını ve teşekkür belgesini EİB Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu adına EİB Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Ercan Çelikli, Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aslı Özer'den aldı.
KIZILAY ŞİMDİ DE JAPONYA VE LİBYA İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLİYOR
 Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aslı Özer, Kızılay olarak Japonya ve Libya"ya yönelik yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Japonya'da meydana gelen deprem ve sonrası oluşan tsunami nedeniyle yaşanan felaket nedeniyle Japonya"nın nakdi yardım talebi olduğunu belirten Özer, “Libya'da yaşanan iç savaş nedeniyle Libya halkı çok zor durumda. Açlıkla mücadele için Kızılay olarak günlük 2 bin ekmek üretme kapasiteli seyyar ekmek fırını kurduk. Bu fırında kullanılabilecek un, yağ ve şeker, hijyenik temizlik malzemesi, tıbbi sarf malzemesi ve nakdi yardıma çok acil ihtiyaçları var. Vatandaşlarımız, tüm bankalarda bulunan 2868 no.lu Kızılay hesaplarına ve GSM operatörlerinden 2868"e SMS atarak yardımda bulunabilirler. Gıda, temizlik ve tıbbi malzeme yardımlarını da Kızılay Şubeleri"ne teslim edebilirler” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894