• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İzmir 25 °C

Hediyelik Eşya Fuarı Açılıyor

Hediyelik Eşya Fuarı Açılıyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Sevdiklerine hediye seçme telaşına düşenlerin imdadına her yıl İzmir’de düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri (SOUVENIR 2011) yetişecek.

SOUVENIR 2011 İZMİR'DE BAŞLIYOR
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Sevdiklerine hediye seçme telaşına düşenlerin imdadına her yıl İzmir’de düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri (SOUVENIR 2011) yetişecek. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan, özel ve hediye verenini daima hatırlatacak hediyeliklere kısa zamanda ulaşmak isteyenler yine İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na akın edecek. Yüzlerce marka binlerce ürün arasından birinin sizin ve sevdikleriniz için olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, nezih bir ortamda, eğlenceli alışverişin keyfine varmak isteyenleri SOUVENIR 2011’e davet etti.
Gençiz Fuarcılık tarafından bu sene 22.’si düzenlenecek olan Hediyelik Eşya Günleri SOUVENIR 2011’e sayılı günler kaldı. Hediyelik eşya sektöründe heyecan doruğa ulaştı. İzmir Enternasyonal Fuarı ve Mermer Fuarı'nın ardından en fazla ziyaretçi katılımının gerçekleştiği organizasyon 16-31 Aralık 2011 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Sektörde faaliyet gösteren 210 kurumsal hediyelikçi firmanın kuracakları standlarda,  Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, Gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, Oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi ürünlerin sıcak satışı ve tanıtımını yapacak.
İzmir’de yaşayan vatandaşların hediyeleşmeye özel bir önem verdikleri için SOUVENIR’ın 22 yılık bir alışkanlık haline geldiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Hediyelik Eşya Günleri gerek katılımcılarının gerekse ziyaretçilerinin karlı bir alışveriş gerçekleştireceğini vurguladı. Gençer, “Kentimizdeki hediyeleşme kültürü sebebiyle Hediyelik Eşya Günlerimiz 22 yıllık bir alışkanlığa dönüştü. Kent merkezinde, sıcak bir ortamda alışveriş yapmanın zevkini on binlere vatandaşımıza  yine yaşatacağız. Sevdiklerine değer verenleri, onları verecekleri hediyelerle gülümsetmek isteyenleri Kültürpark’a bekliyoruz” dedi.
16-31 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri 11-22 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894