• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İzmir 19 °C

Ortaöğretim Bilgide Yarıştı

Ortaöğretim Bilgide Yarıştı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa’da 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılı ortaöğretim okulları arası bilgi yarışması yapıldı. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan yarışmaya Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdür yardımcısı Sadettin Çın

ALİAĞA ORTA ÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa’da 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılı ortaöğretim okulları arası bilgi yarışması yapıldı. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan yarışmaya Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdür yardımcısı Sadettin Çınar, yarışmaya katılan okulların müdürleri,öğretmen ve öğrencileri katıldı.


 

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonluğunda gerçekleştirilen Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Ted Özel Aliağa Lisesi, Aliağa Ticaret Lisesi, Metem, Barbaros Anadolu Lisesi, Aliağa Anadolu Lisesi, 80. Yıl Cumhuriyet lisesi, Mustafa Çolakoğlu Lisesi’nin katıldığı yarışma Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.Çeşitli branşlarda 15 sorunun sorulduğu yarışmada birinci 85 puanla Alp Oğuz Anadolu Lisesi, ikinci 55 puanla Ted ve Aliağa Anadolu Lisesi, üçüncü 40 puanla 80. Yıl Cumhuriyet ve Mustafa Çolakoğlu Lisesi oldu.Bu sonuçlara göre İzmir’de yapılacak olan yarışmaya Alp Oğuz Anadolu Lisesi Adına yarışmaya katılıp Birinci olan Zeynep Kıyak, Ayşenur Cufdar, Furkan Kaynak dereceye girebilmek için çalışacaklar. 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılı ortaöğretim okulları arası bilgi yarışmasında birinci olan Alp Oğuz Anadolu Lisesine Ödülünü Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Sadettin Çınar, ikinci olan Ted ve Aliağa Anadolu Lisesi’ne ödülünü Alp Oğuz Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özener, üçüncü olan 80. Yıl Cumhuriyet ve Mustafa Çolakoğlu Lisesi’ne ödülünü Ted Özel Aliağa Lisesi Müdürü Orkun Karpostal verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894