• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İzmir 25 °C

Hüzünlü Bir Hikaye Aliağa'da

Hüzünlü Bir Hikaye Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa Belediyesi Ocak ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında hem yetişkinlere hem de çocuklara tiyatro şöleni yaşatacak. Aliağa Belediyesi, 12 Ocak Perşembe günü Samsun Sanat Tiyatrosu’nun çok ses get

ALİAĞA BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ:

BU ÜLKENİN ÇOCUKLARININ HÜZÜNLÜ  HİKAYESİ: “AŞK OLSUN SANA ÇOCUK”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa Belediyesi Ocak ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında hem yetişkinlere hem de çocuklara tiyatro şöleni yaşatacak. Aliağa Belediyesi, 12 Ocak Perşembe günü Samsun Sanat Tiyatrosu’nun çok ses getiren yeni sezon belgesel tiyatro “Aşk Olsun Sana Çocuk” oyununu Aliağalı Sanatseverlerle buluşturuyor.
 
Adı Can Yücel'in şiirinden alınmış oyunun konusunu Deniz Gezmiş ve iki arkadaşı Hüseyin İnan, Yusuf Aslan'ın yakalanmaları, yargılanmaları ve tek bir adam öldürmeden nasıl ölüm cezasına mahkûm olmaları oluşturuyor. Belgesel Tiyatro oyunu, 12 Ocak Perşembe akşamı Saat 20.00’de TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi’nde gösterilecek
 
GÜNDÜZ ÇOCUK OYUNU: UÇAN ŞEMSİYE 
Samsun Sanat Tiyatrosunun müzik ve danslı çocuk oyunu “Uçan şemsiye” de 12 Ocak’ta çocuk izleyicilerle buluşacak. Ümit Denizer’in yazdığı Yaşar Gündem’in yönettiği müzikli danslı çocuk oyunu “Uçan Şemsiye” saat 10.30 ve 13.30’da minik izleyicilerle buluşacak. Aynı akşam ise saat 20.00’de yetişkinler için Samsun Sanat Tiyatrosunun son oyunu “Aşk Olsun Sana Çocuk” sahnelenecek. 
 
OYUNUN YÖNETMENİ YAŞAR GÜNDEM “ALİAĞA HALKI BU ESERİ KAÇIRMASIN”
 
“Aşk Olsun Sana Çocuk” oyununun herkesin izlemesi gereken bir yapıt olduğunu belirten Samsun Sanat Tiyatrosu’nun kurucusu ve oyunun yönetmeni Yaşar Gündem “Oyunumuzda ülke olaylarına ve halkına duyarlı iyi çocukların hikâyesi anlatılıyor. Aliağalı tiyatro severler gerçekte yaşanmış fakat kitaplara yansımamış öykülerle belgelere dayalı geçmişi yaşatacak bir oyun izleyecek. Tüm Aliağa halkını bu eseri izlemeye davet ediyorum.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894