• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İzmir 15 °C

Aşk Olsun'a Büyük İlgi

Aşk Olsun'a Büyük İlgi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir tiyatro etkinliğine imza attı. Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenen “Aşk Olsun San

AŞK OLSUN SANA ÇOCUK” YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN OCAK AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ALİAĞA TÜPRAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE SAHNELENEN “AŞK OLSUN SANA ÇOCUK” İSİMLİ OYUN YURTTAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir tiyatro etkinliğine imza attı. Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenen “Aşk Olsun Sana Çocuk” belgesel- tiyatro oyunu Aliağalı sanatseverlerden tam not aldı. Tiyatro oyununu,  Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda sanatsever izledi.


“AŞK OLSUN SANA ÇOCUK”
Ülke olaylarına ve halkına duyarlı iyi çocukların hikâyesinin anlatıldığı belgesel tiyatroda, 68 kuşağının yaşanmış fakat kitaplara yansımamış öyküleri ile geçmişi yeniden yaşayan tiyatro severler duygulu anlar yaşadı. Oyun sonunda oyuncuların performansı uzun süre ayakta alkışlandı.


UĞUR EREN “OYUNUN TEMELLERİNİN ALİAĞA’DA ATILMASI BİZLERİ ONURLANDIRDI”
Oyunculara günün anısına teşekkür çiçeği sunan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren “Oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm tiyatro ekibinin emeğine ve yüreğine sağlık hepsini kutluyorum. Bu oyunun temellerinin geçtiğimiz yıllarda Aliağa’da bir sohbet anında atılması da bizleri ayrıca onurlandırdı.” dedi.


YAŞAR GÜNDEM “ALİAĞA’DA OYUN SERGİLEMEK ÇOK KEYİFLİ”
Aliağa’da oyun sergilemekten her zaman büyük keyif aldıklarını belirten Samsun Sanat Tiyatrosu Yönetmeni Yaşar Gündem “Bu oyunun temelleri Aliağa’da atıldı. Bugün de temelleri Aliağa’da atılan belgesel oyunumuzu sizlerle paylaşmaktan bizler son derece keyif aldık. Bizleri yalnız bırakmayan tüm tiyatro severlere teşekkür ediyorum.” dedi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894