• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İzmir 23 °C

Aliağa Sevgi Şairlerini Dinledi

Aliağa Sevgi Şairlerini Dinledi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Bir yıl önce Aliağa Belediyesi tarafından yapılan ve engelliler derneğine tahsis edilen, birçok belediye tarafından da örnek alınan Engelsiz Yaşam Cafe Park şiir ve şarkılarla yankılandı.

SEVGİ ŞAİRLERİ SÖYLEDİ, ALİAĞA DİNLEDİ

ŞAİRLERİN ENGELSİZ YAŞAM CAFE PARK’TAKİ ŞİİR VE ŞARKI DİNLETİSİYLE SANATSEVERLER UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Bir yıl önce Aliağa Belediyesi tarafından yapılan ve engelliler derneğine tahsis edilen, birçok belediye tarafından da örnek alınan Engelsiz Yaşam Cafe Park şiir ve şarkılarla yankılandı. Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu ve Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği’nin birlikte düzenlediği Sevgi Şiirleri Dinletisi ile sanatseverler unutulmaz bir akşam geçirdi.

ŞİİRLER, ŞARKILAR ENGELSİZ YAŞAM CAFE PARK’TA HAYAT BULDU

Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, engelliler derneği üyeleri ve çok sayıda yurttaş şiir dinletisini keyifle dinledi. Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu’nda Şairler; Turan Atasever, Yalçın Benlican, Ömer Erhalim, Şerife Çınar ve Fevzi Okumuş şiirleriyle alkış alırken İzmir Şiir Yolcuları Grubu’ndan Erol Eryılmaz söylediği şarkılarla dinleyenleri kendinden geçirirdi. Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu Başkanı Özen Gülay’ın sunuculuğu yaptığı gecede Aliağalı Şair İsmail Köylü de kendi yazdığı şiirİ ile Aliağa Belediyesi Engelli Birimi çalışanları Hatice Topgöç ve Sıtkı Yumurtacı seslendirdiği şiirlerle izleyenlerden alkış aldı.

 

ŞAİR BAŞKAN ÖZEN GÜLAY’DAN ALİAĞA BELEDİYESİ VE ENGELSİZ YAŞAM CAFE PARK PROJESİNE ÖVGÜLER

Aliağa Engelsiz Cafe Park’ı gördüğünde çok etkilendiği belirtenKarşıyaka Sevgi Şairleri Grubu Başkanı Özen Gülay; Bu parka gelip geçerken uğrardım ve benim çok hoşuma giderdi. Gördüm ki bu parkta Aliağa Belediyesinin yüreği, gönlü çok yüce. Aliağa Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri,  müdürleri, personelleri tümü o kadar güzel bir proje düşünmüşler ki, inanın hiçbir yerde yok. Biz Karşıyaka Sevgi Şairleri Derneği olarak ülkenin tüm dört bir yanını dolaşarak aktiviteler düzenleyen bir grubuz. Böylesine güzel bir ortam, böylesine güzel bir mekan görmedim inanın çok duygu yüklüyüm ve çok heyecanlıyım. Bu kadar mı güler yüzlü belediye olur. Şiire, şaire, kültüre, sanata bu kadar mı değer veren bir belediye olur. Onları yürekten kutluyorum. Buradaki arkadaşlar o kadar memnun mutlu ki, Belediye Başkanından gözleri dolarak bahsediyorlar, yüreklerinden sevgi taşıyor. Buradaki arkadaşlara, Aliağa Belediyesi’nin engelliler biriminde çalışan personeline kadar hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Burada sevgi dolu, şiir dolu, şarkı dolu güzel bir gece geçirmeye geldik sanırım amacımıza ulaştık. Gecede emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler sunuyorum.” dedi.  

BAŞKAN YARDIMCISI EREN;“ALDIĞIMIZ KEYFİ SÖZLERLE İFADE EDEBİLMEK ÇOK GÜÇ”

Hem geceden hem de Aliağa Belediyesi adına duyulan sözlerden çok mutlu olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren; “Bizim sosyal belediyeciliği ön planda tutan bir anlayışımız var. Sanatsal ve kültürel etkinlikleri çok yapan bir belediyeyiz. Çok etkinlikler yaptık ama ilk defa böyle bir etkinlik gerçekleştirdik ve çok mutlu olduk, çok keyif aldık,  ne mutlu bize.  Aldığımız keyfin üzerine ne söylesek boş. Aldığımız keyif ve mutluluğu sözlerle ifade edebilmek çok güç, çok güzel bir akşam geçirdik. Bu keyfi bizlere yaşatan herkese, katkısı olan her arkadaşıma, Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu başkanınave tüm şairlere, İzmir Şiir Yolcuları Grubu’na çok teşekkür ederim.” dedi. Gecenin sonunda Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu’nun kurucu başkanı Turan Atasever Başkan Yardımcısı Uğur Eren’e yazdığı şiir kitabını armağan ederken şairlere gecenin anısına çiçekleri belediye meclis üyeleri İlknur Köse ve Bahar Deniz takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894