• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Atatürk'ü Anma Konseri

Atatürk'ü Anma Konseri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Önceki gün Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayan Aliağa bu kez de Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla anacak. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) korosu Atatürk H

ALİAĞA’DA ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANACAK.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Önceki gün Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayan Aliağa bu kez de Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla anacak. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) korosu Atatürk Haftası öncesi 2 Kasım Cuma günü “Ata’yı Anma Konseri” ile sanatseverlere doyumsuz bir konser sunacak. 2 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak Aliağa Belediyesi TSM korosunun Ata’yı anma konserinin yine yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

2 BÖLÜMDEN OLUŞAN MUHTEŞEM KONSER

Atatürk’ün sevdiği şarkıların yanı sıra seçkin eserlerin seslendirileceği konserde Aliağa Belediyesi TSM korosu yurttaşlara yine unutulmaz bir konser sunacak. Tamamı amatör seslerden oluşan ve her konserinde salonu dolduran eserleriyle dinleyenlere unutulmaz konser yaşatan Aliağa Belediyesi TSM korosunun Ata’yı anma konseri iki bölümden oluşacak.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ’DAN ANLAMLI KONSERE DAVET

Tüm yurttaşları bu anlamlı konsere davet eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Her geçen gün daha çok özlediğimiz ulusal birliğimizi sağlayan başkomutan, eşsiz lider, Türkiye Cumhuriyet Devleti’ni kuran büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla anacağız. Aliağalı yurttaşlarımız her konserde olduğu gibi bu anlamlı konserde de salonu dolduracaktır. TSM koromuzun bizlere yine unutamayacağımız bir konser vereceğine inanıyor ve tüm yurttaşlarımızı bu anlamlı konsere davet ediyorum.” dedi.

 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894