• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İzmir 16 °C

Aliağa'da Genel Hijyen Eğitimi

Aliağa'da Genel Hijyen Eğitimi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Ticaret Odası(ALTO) tarafından fırınlarda ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışanlarla, Fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan bakkal, market gibi işletmelerin personeline yönelik

ALİAĞA’DA GENEL HİJYEN EĞİTİMİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Ticaret Odası(ALTO) tarafından  fırınlarda ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışanlarla, Fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan bakkal, market gibi işletmelerin personeline yönelik, kanun zorunluluğu olan “Genel Hijyen Eğitimi” düzenlendi.

Saka:”Daha sağlıklı koşullarda hizmet verilmesi önemli”

ALTO’da gerçekleşen genel hijyen eğitimine 71 kişi katılırken, eğitimi İzmir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Rukiye Sabancı ve Utku Şen verdi. 4 saat süren eğitimle, katılımcıların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan onaylı sertifika alacağını belirten ALTO Başkanı Adnan Saka:”Aliağa’da ekmeklerin üretimi, dağıtımı ve satışı konusunda oluşabilecek sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması için düzenlenen ve kanun zorunluluğu olan bu eğitimleri düzenleyerek, Oda olarak üyelerimiz başta Aliağa için sorumluluğumuzu yerine getirdiğimize inanıyoruz.  Aliağa’da yaşayanların daha sağlıklı şartlarda hizmet alması için katılımlarını esirgemeyen esnafımıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Saka:”Amacımız daha yaşanılır bir Aliağa’ya ulaşmak”

Aliağa’ya ekonomik faaliyetler başta olmak üzere sosyal konularda da hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Saka, amaçlarının sosyal ve ekonomik anlamda daha yaşanılır bir Aliağa’ya ulaşmak olduğunu söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894