• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İzmir 23 °C

Kazım Ulaş'tan Kutlu Doğum Tebriği

Kazım Ulaş'tan Kutlu Doğum Tebriği
ALİAĞQA HABER/ ALFATİVİ/ Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V efendimizin dünyayı şereflendirdiği Kutlu Doğum Haftasına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Kutlu Doğum Haftası Kutlaması

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V efendimizin dünyayı şereflendirdiği Kutlu Doğum Haftasına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Sevgi hoş görünün gönüllerimizi kapladığı kutlu doğum haftasında ; Peygamber Efendimizin asırlar ötesinden günümüze ışık tutan hadislerini, tavsiyelerini ve örnek hayatını daha iyi anlamaya ve uygulamaya çalışılmamız gerekmektedir. İnsanlığa bir güneş gibi doğan Peygamberimiz Hz Muhammet Mustafa (S.A.V) ‘i daha iyi tanıyıp anladıkça, mesajının mahiyetinin günümüzde daha güçlü bir şekilde karşılık bulduğunu görebiliriz. Bu mukaddes gün vesilesiyle; Alemlerin Efendisine binlerce salat ve selam olsun.

 Bu açıdan rahmet peygamberini sevmeli, tanımalı, onun insanlığın kurtuluşu, huzur ve refahı için sergilediği örnek yaşantısını, ahlakını, hoşgörü ve merhametini kendi yaşantımızda rehber edinmeliyiz. Şu unutulmamalıdır ki; yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim dahi bizleri onu örnek almaya çağırmakta, sünneti etrafında bir araya gelme çağrısı yapmaktadır. Bu yüzden af ve hoşgörü sahibi olan ve ‘’Ben Güzel Ahlakı Tamamlamak Üzere Gönderildim ‘’diyen rahmet ve sevgi peygamberini toplumsal barışımız, birlik ve beraberliğimiz açısından kendimize örnek almalı, onu daha iyi tanımalı ve sevmeli, verdiği mesajı çok iyi idrak etmeliyiz. 

Allah Rasülü diyor ki; Ey insanlar! 
Râbbiniz bir babanız birdir. Hepiniz, Adem’in soyundansınız. Adem’de topraktandır. Allâh en şereflisiniz, en muttaki olanınız, Allâh’ın emirlerini en çok yerine getiren, yasaklarından da, en çok sakınanınızdır. Arab’ın Arap olmayana üstünlüğü ancak takva iledir.
Bu duygu ve düşüncelerle, “Kutlu Doğum Haftası”nın İslam âlemine hayırlı olmasını diliyor, Bu özel günün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.
Kazım Ulaş

Aliağa Ak Parti ilçe Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894