• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İzmir 20 °C

Ak Parti Eczacıları Unutmadı

Ak Parti Eczacıları Unutmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Hemşireler ve Eczacılar Haftası dolayısıyla Aliağa AK Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ve eczaneleri ziyaret ederek hemşire ve eczacılara karanfil dağıttılar.

ALİAĞA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI  ECZACILARI VE HEMŞİRELERİ UNUTMADI...

Aliağa Ak Parti İlçe Teşkilatından "Eczacı ve Hemşirelere Anlamlı Ziyaret"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Hemşireler ve Eczacılar Haftası dolayısıyla Aliağa AK Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar  ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ve eczaneleri ziyaret ederek hemşire ve eczacılara karanfil dağıttılar.

İlk olarak ziyaretlere Aile Hekimliklerinden başlayan Aliağa Ak Parti İlçe yönetimi Aile Hekimliklerini dolaşarak burada görev yapan hemşirelerin gününü kutladı. Ardından günün anlamı belirten karanfilleri takdim ettiler. Aile hekimlikleri ziyaretinin ardından Devlet Hastanesi ziyaretine geçen yönetim, burada hemşeriler günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

 Hemşirelere karanfil dağıtıp günlerini kutlayan Kazım Ulaş,  daha sonra hemşirelerle sohbet etti. Sohbet sırasında Ulaş " Sağlıkçıların toplumdaki yeri farklı, bunu hepimiz biliyoruz. Başımız ağrısa, dişimiz ağrısa hemen hastaneye koşuyoruz. Onlara, bu zor görevlerinde bir kez daha başarılar diliyorum. Bizlerde, siyasi olarak eğer sizlerin sıkıntıları varsa bunları bizimle paylaşabilirsiniz.Varsa sıkıntılarınız Başhekimliğe iletirseniz bunlarla ilgilenmekten  de mutluluk duyarız. Ak Parti olarak sağlık sektöründe ne kadar hassas olduğumuz ortada. Sağlık sektöründe partimiz tarafından  yapılan reformlara baktığınızda zaten bunu görebilirsiniz. Bizler Sağlıkçılar Günü olsun, Anneler Günü olsun bütün günlerin hepsini arkadaşlarımızla birlikte dolaşarak gönülleri hoş tutuyoruz. Bizler Ak Parti olarak bu önemli günlerde kimseyi yalnız bırakmayarak her zaman yanlarında olmayı görev bildik. Haftanızı tekrar kutluyorum ve yolunuz açık olsun"  şeklinde konuştu.

Daha sonra günün önemi üzerine konuşan Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim İdris Kelesoğlu " Sağlık sektöründe gerçekten hemşirelerin rolü çok büyük.  Hemşirelik mesleğinin sağlık işinin bel kemiği olduğuna inanıyorum. Hemşirelerimiz bu görevde bu hizmette yükün en büyük kısmını taşıyan ve başarıyla sürdüren insanlardır.  Oldukçada fedakarlar. Hemşirelerimizin gününü kutluyorum. Bu arada bu günde hemşirelerimizi yalnız bırakmayan Ak Parti başkanı  Kazım Ulaş ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar'a da hemşirelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan bu ziyaretlerin ardından Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi Aliağa da bulunan eczaneleri gezerek eczacıların gününü kutladılar.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894