• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İzmir 23 °C

Aliağa Tıp Merkezine Kavuştu

Aliağa Tıp Merkezine Kavuştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa’da 70 bine ulaşan nüfusun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni yatırımlar hizmete giriyor. Kentte, Aliağa Devlet Hastanesi’nin dışındaki ilk özel tam teşek

ALİAĞA’DA SAĞLIK YATIRIMLARI ARTIYOR

 
 İZMİR’İN KUZEYİNİN SANAYİ VE TİCARET MERKEZİ ALİAĞA, SAĞLIKTA YENİ BİR TESİSE KAVUŞTU
 
 ALİAĞA, TIP MERKEZİNE KAVUŞTU
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa’da 70 bine ulaşan nüfusun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni yatırımlar hizmete giriyor. Kentte, Aliağa Devlet Hastanesi’nin dışındaki ilk özel tam teşekküllü Tıp Merkezi Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ve Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz tarafından hizmete açıldı. 
 
TIP MERKEZİNİN KURDELASI KESİLDİ, HİZMET BAŞLADI
Özel Aliağa Tıp Merkezi, İzmir Çanakkale Karayolu Aliağa geçişinde bulunan yerinde hizmete açıldı. Açılışa Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Bağlar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan başta olmak üzere ilçe protokol erkanı, doktorlar ve vatandaşlar katıldı.
Açılışı yapılan Özel Aliağa Tıp Merkezi,  6 kat ve 2500 m2 kapalı alanda 14 kişilik hekim kadrosu ve 50 kişilik sağlık çalışanı ile bölgeye 7 gün 24 saat hizmet verecek. 
 
DR. ALİ ALGÜL: HAYAT, SAĞLIKLA GÜZEL
Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ali Algül, Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra, bilgisayarlı tomografi, 4 boyutlu ultrason, renkli doppler, EMAR, kemik ölçüm cihazı, dijital mamografi, dijital röntgen ve tıbbi tahlil  laboratuarıyla hizmet vereceklerini söyledi. Dr. Algül, “SGK, Emekli Sandığı, Bağkur, tüm özel sigorta ve bankalar ile anlaşmalıyız. Her yaştan hastamıza check up hizmeti veriyoruz. Hayat, Sağlıkla güzel. Aliağa’mıza sağlık hizmeti sunmaktan çok mutluyuz” dedi.
 
BAŞKAN OĞUZ: “BÜYÜYEN ALİAĞA İÇİN SAĞLIK YATIRIMLARI ÖNEMLİ”
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, hizmete açılan Özel Aliağa Tıp Merkezi’nin, kentteki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulması için önemli bir işlevi olacağını söyledi. Aliağa Devlet Hastanesi’nin Aliağa ve Çevre köy, belde ve ilçelerden gelen hastalara sağlık hizmeti sunduğunu kaydeden Başkan Oğuz, “Her alanda yatırımların arttığı hızla büyüyen kentimizde sağlık alanında hizmet verecek bir tesisi hizmete açıyoruz. Bu tesis, Aliağa Devlet Hastanesinin yoğunluğunu ve iş yükünü de önemli ölçüde azaltacaktır. Sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız için bu tesisin önemli bir işlevi olacak. Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894