• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İzmir 18 °C

Sini Börek Baklava Aliağa'da Açıldı

Sini Börek Baklava Aliağa'da Açıldı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / İster 1 tepsi, ister 100 tepsi sloganı ile İzmir’de sofralara sıcak lezzetler sunan Sini ev böreği- baklava Aliağa İzmir caddesinde açıldı. Sini Ev Böreği – Baklava İzmir genelinde sekiz lezzet durağına Aliağa’yı da ek

ALİAĞA’DA “SİNİ” EV BÖREĞİ-BAKLAVA AÇILDI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / İster 1 tepsi, ister 100 tepsi sloganı ile İzmir’de sofralara sıcak lezzetler sunan Sini ev böreği- baklava Aliağa İzmir caddesinde açıldı.

Sini Ev Böreği – Baklava İzmir genelinde sekiz lezzet durağına Aliağa’yı da ekledi. Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe Aliağa’lılara hizmet veren Özlem Yaltır sektör değiştirerek yeni işletmesini İzmir caddesi’nde hizmete açtı. Görkemli açılışa Aliağa Ticaret Odası Adnan Saka, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ve çok sayıda davetli katıldı.

sini-ev-borekleri.jpg

Açılışta konuşan Adnan Saka İşletme sahibi Özlem bey’in Eşi Funda hanımın girişimciliğini takdir etti. iş yerinin Aliağa’ya hayırlı olmasını dileyen Saka “İyi işletildiği takdirde Aliağa’nın sabah kahvaltısı sıkıntısına büyük yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum” dedi.

Hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelasının kesilmesinden sonra açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.

ESKİDEN GRAMLA ŞİMDİ KİLO İLE SATIYORUZ

Aliağa’da uzun yıllar kuyumculuk sektöründe bulunan İşletme sahibi Özlem Yaltır “Artık bankaların bile altın sattığı bir zamanda kuyumculuk yapmanın bir anlamı yok. Bizde Aliağa’ya faydalı olacağını düşündüğümüz gıda sektörüne geçtik aslında sadece satılan ürünler değişti eskiden gramla satıyorduk, şimdi kilo ile ” dedi. Yaltır “işletmemizde her türlü baklava, börek, sarma çeşitleri ile günlük ve özel anlarda da ister tepsi, isterse de kilo seçenekleri ile müşterilerimizin hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894