• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İzmir 23 °C

Nikah şahidiniz köpekbalıkları

Nikah şahidiniz köpekbalıkları
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Forum İstanbul AVM’deki Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo, yaklaşan düğün sezonu ile birlikte kapılarını genç çiftler açarak, en özel günlerini en unutulmaz
TURKUAZOO’DA EVLENİN,KÖPEKBALIKLARI ŞAHİDİNİZ, SUALTI DÜNYASI MEKANINIZ OLSUN
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Forum İstanbul AVM’deki Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo,  yaklaşan düğün sezonu ile birlikte kapılarını genç çiftler açarak, en özel günlerini en unutulmaz hale getirecek mekan fırsatıyla buluşturuyor.
 
Dünyanın dört bir yanından getirilen 10 binden fazla deniz canlısının bulunduğu ve adeta bir okyanus tabanında yürüyormuş duygusunu yaşatan Türkiye’nin ilk dev akvaryumu evlenecek çiftlere kapılarını açıyor. 
Dilerseniz köpekbalıkları şahidiniz, dev vatozlar ve yüzlerce deniz canlısı davetliniz olarak fonda sizlere eşlik etsin, hatta dalış yaparak su altında sevgilinize “evet” dedirtip, hayatınızın en özel anını farklılaştırın.
İstanbul’un en uzun sualtı tünelinde, gizemlerle dolu okyanusların gerçek sahipleriyle romantik bir evlilik töreni için Turkuazoo’da rezervasyon yaptırmanız yeterli. 
Evlilik töreni için yemek düzeninde 250, kokteyl prolonge  seçeneğinde ise 450 misafir ağırlanabiliyor. Ayrıca mekan; düğün fotoğraflarının çekimi için de eşsiz bir ortam sunuyor. 
 
Hayat arkadaşınıza evlilik teklif ederken, en özel gününüzde tüm sevdiklerinizle kutlama yaparken, okyanusun büyülü dünyasını anılarınıza konuk etmek için Turkuazoo’yu aramanız yeterli.
 
Turkuazoo hakkında:Bayrampaşa’daki Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul içindeki Türkiye’nin ilk dev akvaryumu TURKUAZOO, Ekim 2009’da ziyaret açıldı. Dev akvaryumu açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı 3 milyona yakın kişi ziyaret etti. Yabancı turistlerden özellikle Ortadoğulu turistlerin ilgi gösterdiği dev akvaryumda köpekbalıklarından vatozlara kadar on binlerce canlı bulunuyor.
 
Turkuazoo Akvaryum, 4 kıtada 22 ülkede 99 eğlence merkezi, 9 otel/3 tatil köyü ile aile eğlencesi  alanında dünya devi Merlin Entertainments tarafından işletiliyor. Turkuazoo’nun dahil olduğu Merlin Entertainments, Madame Tussauds balmumu müzesi, Legoland, London Eye, Dungeons ve tüm dünyada 45 farklı akvaryumu bulanan ve yılda 14 milyon rekor ziyaretçi sayısı ile dünyanın en büyük akvaryum markası Sea Life’ın da sahibi. 
 
Turkuazoo Akvaryum bir ailenin tüm fertleri için eğlenceli ve eğitici bir mekan. Turkuazoo’ya gelen ziyaretçiler akvaryumu müze gezer gibi gezmek yerine ziyareti rehberleri eşliğinde geziyor, canlılar hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar. Gün içinde dalgıç şovlarını, balık besleme seanslarını ve köpekbalıklarının dalgıçlar tarafından tek tek elle beslenmesini izleyebilirsiniz. Özel günlerde yapılan su altı gösterileri ise Turkuazoo’yu tekrar tekrar ziyaret etmeniz için güzel bir sebep. Ödüllü senkronize yüzücülerin yaptığı göz kamaştırıcı su altı gösterileri ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Turkuazoo’nun bugüne kadar yaptığı Denizkızının Aşk Hikayesi, Alice Harikalar Diyarında, Kuğu Gölü Balesi, Peter Pan’ın Maceraları, Winx Perileri gösterileri ziyaretçiler tarafından beğeniyle izlendi.
 
Turkuazoo Akvaryum’da ziyaretçiler köpekbalıklarıyla dalış da yapabiliyor. Turkuazoo’da dalış yapmak için dalış tecrübeniz olması gerekmiyor. Turkuazoo, Avrupa’da kafessiz ve tecrübe aranmadan dalış yapılabilen tek akvaryum olma özelliğini de taşıyor.  Dalış yapmak için 14 yaş ve üzerinde olmanız yeterli.
 
Turkuazoo, İngiltere merkezli Superbrands tarafından 2012 yılında Türkiye’nin süper markası seçildi, dünyanın en çok güvenilen turizm internet sitesi Tripadvisor tarafından Mükemmeliyet Ödülü aldı.
 
Turkuazoo Akvaryum’a toplu taşıma ile ulaşım da çok kolay. Aksaray-Havalimanı arasında çalışan metro veya Metrobüs ile Turkuazoo’ya gelebilirsiniz. Turkuazoo hergün 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Son SayıSon Sayı Son SayıSon Sayı
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894