• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C

SP İzmir'i süper lige çıkaracak

SP İzmir'i süper lige çıkaracak
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Karşıyaka Adayı Ahmet Tekin ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fatih Diniz’

İZMİR TAKIMLARININ SÜPER LİGE ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Karşıyaka Adayı Ahmet Tekin ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fatih Diniz’i kulüp tesislerinde ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Mehmet Ali Özüdoğru gençlerin sağlıklı bir şekilde spor yapmalarını, ahlaklı ve başarılı sporcuların yetişmesini arzuladıklarını açıkladı. Büyük kulüplerin maddi durumlarının iyi olmasına karşın, küçük kulüplerin maddi açıdan zor durumda olduğunu hatırlatan Özüdoğru, belediye başkanı olduklarında en az iki İzmir takımının süper lige çıkması için çalışacaklarını belirtti.

Kemalpaşa Belediye Başkanlığı döneminde metropol ilçelerde bile olmayan bir spor kompleksi yaptıklarına dikkat çeken Mehmet Ali Özüdoğru, ufak bir ilçe olmasına rağmen 6 tane modern semt spor sahası, basketbol sahaları ve yarı olimpik yüzme havuzu yaptıklarını söyledi. Saadet Partisi’nin İzmir Adayı Özüdoğru, “Gençlerimizin sağlıklı bir beyin ile sağlıklı beden sahibi olmalarına yardımcı olmayı çok önemsiyoruz” dedi.

Saadet Partili adaylar ardından Karşıyaka Taraftarlar Derneği binasına giderek Dernek Başkanı Okan Kırmacı ve Karşıyakalı taraftarlar ile bir araya geldi. Burada sporu seven bir insan olduğunu vurgulayan Mehmet Ali Özüdoğru, “Bunun kanıtı da Kemalpaşa’da gençlere yaptığımız spor tesisleridir. Bugün İzmir’in 4 milyonluk bir nüfusu olmasına rağmen hiçbir takımının süper ligde temsil edilmemesi hepimiz için bir utançtır. Kulüplerimiz öyle desteklenmeli ki süper ligde oynamalıdır. Biz bunun için her türlü desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten sonra Mavişehir’deki tekne balıkçılarının mekânında balıkçılar ile sohbet eden Saadet Partisi heyeti, kooperatif evinde balık ekmek yedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894