• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C

anne çocuk beraber sağlıklı nesiller

anne çocuk beraber sağlıklı nesiller
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Liv Hospital, toplum sağlığına verdiği değerden yola çıkarak, gelecek nesillerin mimarı kadınlar ve çocuklarımız için yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha im
ANNE ÇOCUK BERABER SAĞLIKLI NESİLLER
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Liv Hospital, toplum sağlığına verdiği değerden yola çıkarak, gelecek nesillerin mimarı kadınlar ve çocuklarımız için yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
 
“ANNEYİZ ÇOCUĞUZ SAĞLIKLIYIZ” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 3 ay süresince 3 bin kadın ve çocuk sağlık kontrollerinden geçecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başvuran kadın ve anneler, çağımızın hastalığı meme ve rahim ağzı kanserine karşı mamografi ve pap smear testi yaptırabilecek. 0-6 yaş arasındaki çocuklar ise fiziksel ve zihinsel gelişim takibi için detaylı testlerden geçecek.
 
HEDEF 3 AYDA 3 BİN KADIN VE ÇOCUK   
Liv Hospital kurulduğu günden bu yana bir yıl içinde, 3. sosyal sorumluk projesini hayata geçiriyor. 6 Mart’ta başlayan sosyal sorumluluk projesi “ANNEYİZ ÇOCUĞUZ SAĞLIKLIYIZ” kapsamında, 3 ay boyunca toplam 3 bin kadın ve çocuk ücretsiz sağlık kontrolünden geçecek. Proje kapsamında kadınlar mamografi ile meme kanserine, pap smear testi ile de rahim ağzı kanseri konusunda erken tanı imkanından faydalanabiliyor. 0-6 yaş arasındaki çocuğuyla sağlık kontrolüne katılan anneler, mamografi ya da smear testi yaptırırken, çocukları da fiziksel, zihinsel gelişimi ortaya koyan muayene ve testlerden geçecek. 30 Haziran’a kadar sürecek olan sosyal sorumluk projesinin ana hedefi, hastalıkları oluşmadan erken tanı ile önceden yakalamak ve düzenli kontrollerle sağlıklı, mutlu ve üretken bir gelecek yaratmak. 
 
SOSYAL SORUMLUK PROJESİNİN YÜZÜ WESLEY SNEİJDER 
“ANNEYİZ, ÇOCUĞUZ, SAĞLIKLIYIZ” sosyal sorumluluk projesinin yüzü Galatasaray Futbol Takımının sevilen futbolcusu Wesley Sneijder. Sneijder, Liv Hospital’ın gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesinde yer alarak toplumda kadın ve çocuk sağlığına ilişkin farkındalığı hedefliyor. Gelecek nesillerin sağlığının kadınlar tarafından şekillendirildiğine dikkat çeken Liv Hospital Genel Müdürü Meri İstiroti “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden yola çıkarak, kadın ve çocuk sağlığı konusunda toplumsal farkındalık için “ANNEYİZ, ÇOCUĞUZ, SAĞLIKLIYIZ” projesini hayata geçirdik. Kadınların kendi sağlıklarının takipçisi olması, gelecek nesillerin de sağlıklı olması anlamına geliyor” dedi. Liv Hospital Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Oktar Asoğlu ise “Sağlığa erişimin artması, tanı metotların gelişmesi ve çağdaş yaşamın getirdiği karsinojenlere daha fazla maruz kalma sonucunda kanser giderek daha fazla karşımıza çıkıyor. Ancak bir şeyi unutmamalıyız ki bazı kanserler önlenebilir, bazıları ise erken yakalanarak sevdiklerinizle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmenizi sağlayabilir. Bu farkındalığı oluşturmak isteyen Liv Hospital bu yıl da ağırlığını hissettirecektir” diye konuştu.      
 
BİR TELEFON YETER
Kadınlar ve annelerin tek yapması gereken “ANNEYİZ ÇOCUĞUZ SAĞLIKLIYIZ” sosyal sorumluluk projesi kapsamında aradığını belirterek Liv Hospital çağrı merkezinden kendi ve çocuğu için randevu almak. Kadınlar ve anneler doktor muayenesi ile 40 yaş üstü ve 40 yaş altı riskli grubu değerlendirmesine göre, mamografi ile meme kanseri kontrolü, PAP smear testi ile rahim ağzı kanseri kontrolü için başvurabiliyor. 0-6 yaş arası çocuklar ise çocuk gelişim uzmanı tarafından AGTE testi başta olmak üzere ilgili testler ile fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişim açısından sağlıklı büyüme ve gelişim açısından değerlendiriliyor. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894