• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 23 °C

Hizmet Yarışına ALTO’dan Destek

Hizmet Yarışına ALTO’dan Destek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Aliağa Ticaret Odası’nın öncülüğünde başlatılan Ege Bölgesi Oda ve Borsaları akreditasyon sistemi ortak akıl toplantılarının 7.‘si Aydın Ticaret Borsasının ev sah
ODALARIN 5 YILDIZLI HİZMET YARIŞINA ALTO’DAN DESTEK
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Aliağa Ticaret Odası’nın öncülüğünde başlatılan Ege Bölgesi Oda ve Borsaları akreditasyon sistemi ortak akıl toplantılarının 7.‘si Aydın Ticaret Borsasının ev sahipliğinde yapıldı.
 
Toplantıya EBSO, Denizli ve Aydın Sanayi Odaları, İzmir, Tire, Marmaris, Denizli, Nazilli, Aliağa Ticaret Odaları, Muğla, Turgutlu, Salihli, Alaşehir, Milas Ticaret ve Sanayi Odaları ile İzmir, Aydın, Salihli ve Akhisar Ticaret Borsaları, Genel Sekreter ve Akreditasyon sorumluları ile katıldı.
 
Katılımcılar, amacı oda ve borsalar arasında kalite bilinci yaratmak, oda ve borsaların kapasite ve yeterliliklerini artırarak üyelere sunulan hizmet kalitesini iyileştirmek, oda ve borsaların profesyonelliklerini ortaya koymasını sağlamak, iş dünyasında oda ve borsaların güvenirliğini artırmak, Türk ve Avrupa oda sistemleri arasında uyumu sağlamak için geliştirilen oda-borsa akreditasyon sisteminin iyi uygulamalarını paylaşmak, fikir alışverişinde bulunarak daha iyi işlere imza atmak olan toplantılara devam ettiler.
 
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Danışmanı Dr. Yüksel Vardar, toplantıda katılımcılara stratejik planlama, kalite sistemleri, performans yönetimi konularında bilgiler verdi.
 
Toplantının açış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu, “Oda ve borsa akreditasyon sisteminin temel prensiplerinden birisi olan iyi uygulamaların paylaşılması ve bölgesel işbirliklerine zemin hazırlanmasının en etkili yöntemlerinden birisi gerçekleştirdiğimiz bölgesel toplantımızdır. Üyelerimizin, iş dünyasının gelişmesi ve büyümesine yardımcı olacak en yüksek kalitelide temsil, hizmet ve destek sağlamak amaçlarına hizmet eden akreditasyon standardı ile tüm oda ve borsalar illerinin en etkin kurumları olmak gayreti içerisine girmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de üyelerimize vereceğimiz hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesini kolaylaştırıcı bir rol üstlenmiştir. Personellerimizin mesleki gelişmelerine katkı sağlamak akreditasyon sistemi gereği bizlere sunulan önemli faydalardan birisidir” dedi.
 
Ege Bölgesi Oda ve Borsaları tarafından oluşturulan Ortak Akıl Platformu’nun diğer bölge odalarının örnek aldığı bir oluşum olduğunu ifade eden ALTO Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Öncülüğünü Aliağa Ticaret Odası olarak yaptığımız; akreditasyon sürecindeki oda ve borsaların birbirleri ile görüş alışverişinde bulunması, iyi uygulamaların paylaşımının sağlanması ve aynı zamanda akredite olmayan oda ve borsalara örnek olunması amacıyla oluşturulan Ortak Akıl Platformu’nda, birlik ve beraberlik ruhu ve paylaşımı içinde çok güzel işler ortaya çıkıyor” dedi.
 
Odaların üyelerine yönelik yaptığı hizmetlerim, kamu adına yapılan hizmetler ve diğer hizmetler olmak üzere ikiye ayrıldığını belirten ALTO Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Akreditasyon sistemi, Odalar ve Borsalar olarak kamu hizmetleri dışında üyelerimize daha farklı nasıl hizmetler sunabiliriz bunun gelişimini amaçlıyor. Bizde bu çerçevede Ege Bölgesi Oda ve Borsaları olarak oluşturduğumuz Ortak Akıl Platformunda üyelerimize yönelik hizmetlerimizi geliştirmek adına fikir ve bilgi paylaşımında bulunuyoruz” diye konuştu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894