• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Zumba ile coşup,yağ yakıyorlar

Zumba ile coşup,yağ yakıyorlar
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Sportz Club 232 ailesi, Alsancaklı kadınları son dönemin en popüler fitness-aerobic programı olan Zumba ile tanıştırdı.
HANIMLAR ZUMBA İLE HEM COŞUYOR HEM YAĞ YAKIYOR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Sportz Club 232 ailesi, Alsancaklı kadınları son dönemin en popüler fitness-aerobic programı olan Zumba ile tanıştırdı.
 
Sportz Club 232’nin uluslararası Zumba sertifikalı hocaları Nursen Akat ve Pelin Çevik ile birlikte Hollandalı eğitmen ZJ (Zin Jammer-Usta Eğitmen) Sezi Yamaç’ın özel misafir olarak katıldığı Master Class partiye ilgi büyüktü. 
 
Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Sportz Club 232, İzmirli hanımlara spor yaparken aynı zamanda da eğlenecekleri bir fırsat sunuyor. 25 farklı grup aktivite dersi yanında, uzman diyetisyenleri ve fizyoterapistleri ile sağlıklı beslenme ve fizyolojik rahatsızlıklar konularında üyelerine destek veren Sportz Club 232’nin düzenlediği Zumba Master Class parti büyük ilgi gördü. İçinde barındırdığı latin dans ritimleri ile son yıllarda tüm dünyada yaygınlık kazanan fitness-airobic programı Zumba’nın sağlıklı ve zinde kalmanın en eğlenceli hali olduğunu belirten Sportz Club 232’nin uluslararası sertifikalı eğitmenleri Nurşen Akat ve Pelin Çevik, hanımların Zumba’ya gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Hollanda’da yaşayan dünyaca ünlü Usta eğitmen Sezi Yamaç’ın konuk olarak katıldığı partide doyasıya eğlenen ve yağ yakan davetliler ise Sportz Club 232’nin düzenlediği sıra dışı renkli etkinlerin ve indirimli kampanyaların bayanları spor yapma konusunda daha da teşvik ettiğini dile getirdi. 
 
JENIFER LOPEZ DE ZUMBACI
Jenifer Lopez gibi birçok ünlü, Amerika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyada 3 milyonun üzerinde tutkunu olan Zumba ile formunu koruyor. Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz de dans ederek zayıflamanın eğlenceli ve keyifli olduğunu belirterek insan sağlığına olan katkılarından dolayı Zumba’yı öneriyor. Kendini latin dansının kıvrak figürlerine bırakıp hem kilo vermek hem de fit bir vücuda sahip olmak isteyenler için Sportz Club 232’nin Zumba eğitimleri iyi bir seçenek oluşturuyor.
 
ZUMBA’NIN YARARLARI:
 
Kalbi korur ve sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturur.
 
Sağlıklı zayıflamak için idealdir.
 
Egzersiz yaparken eğlenmenizi ve latin danslarını öğrenmenizi sağlar.
 
Gün içinde kendinizi zinde ve formda hissedersiniz.
 
Kondisyon katsayınız artar.
 
Vücudu şekillendirerek fit bir görünüm sağlar.
 
Kan basıncınız düzene girer.
 
Dans ve egzersizin bir arada bulunduğu en keyifli aktivite olan Zumba, 
  hayata daha pozitif bakmanızı sağlar.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894