• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İzmir 27 °C

İlknur Denizli romanların sevgilisi

İlknur Denizli romanların sevgilisi
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gündüzleri seçmenlerle Konak için hazırladığı projeleri aktaran
İLKNUR DENİZLİ ROMANLARIN SEVGİLİSİ 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gündüzleri seçmenlerle Konak için hazırladığı projeleri aktaran Denizli, akşamları ise roman mahallelerinde evlere misafir oluyor.
 
Yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, roman vatandaşlarımızın sevgilisi oldu. Milletvekili olduğu dönemde de Romanlar için yoğun çaba sarf eden Denizli, yerel seçim öncesinde de onların sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit ediyor. 
 
GECELERİ ROMANLARA ÖZEL EV ZİYARETLERİ
Özellikle akşam saatlerinde, Roman mahallelerini ziyaret etmeyi tercih eden İlknur Denizli, çok sayıda Roman vatandaşa bire bir ulaşıyor. Gittiği her Roman mahallesinde sevgi seli ile karşılaşan Denizli, Romanlardan aldığı güç ile miting gibi toplantılar gerçekleştiriyor. Zaman zaman dışarıda ateş yakan gençlerle oturan Denizli, zaman zaman da evlerde kadınlar ile çay içip sohbet ediyor.
 
EŞİT YURTTTAŞLIK VE TEMSİLDE ADALET OLMALI
Her fırsatta Romanları sevdiğini ve onlara değer verdiğini anlatan Denizli, İzmir’in Romanlarla çok şenlendiğini söyledi. Denizli, “Roman mahallesindeki herkes birbirine akraba gibi davranıyor. İyi günde, kötü günde, her zaman birbirinin yanında oluyorlar. Türkiye olarak bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Romanlara karşı nefret suçu sayılacak ayrımcılık yapılmasını kabul etmemiz, buna izin vermemiz mümkün değildir. Tam tersine Romanlar çok özel insanlardır. Onların duygularına ve enerjilerine her zaman imrenerek bakmışımdır. Hayatın ve toplumun önlerine çıkardıkları güçlüklere inat, onların ortaya koydukları yaşam enerjisine saygı duymalıyız. Romanların sosyal hayata katılmalarının önündeki engelleri ortadan kaldırmalıyız. AK Parti olarak, yok sayılan sosyolojik gruplara karşı özel bir ilgimiz var. Biz bu ülkenin vatandaşı olan her bireyin eşit olduğuna ve kamusal haklarını hiçbir engelle karşılaşmadan kullanabilmesi gerektiğine inanıyoruz. Lafı evirmeye çevirmeye gerek yok hepimiz biliyoruz ki; geçmişte, çağdaş demokratik devlette olmaması gereken şeyler oldu. Bunları bir kenara bırakmalı ve eşit yurttaşlık üzerinden geleceğe bakmalıyız” dedi.
 
KONAK BELEDİYE’SİNDE BİR BAŞKAN YARDIMCISI ROMAN OLACAK
Demokrasinin olmazsa olmaz şartının temsilde adalet olduğuna dikkat çeken Denizli, “Temsilde adalet yoksa demokrasi olmaz. Bu ülkede ortak bir sosyolojik kültürel paydaya sahip bireylerin temsilcileri yerel meclislerde olmalı. Konak’ta yaşayan sosyolojik grupların temsilcilerinin yerel meclisinde temsil edilmesi için çalıştık. Konak Belediye Meclis Üyesi aday listesinde 3 Roman arkadaşımız var. Roman arkadaşlarımızdan birinin de Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağına söz veriyorum” diye konuştu.
 
ROMANLARIN YENİ KOŞULLARA ADAPTE OLMASININ ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ
“İzmir’deki iş ve aşı büyüteceklerini, çocuklarımızın artık burada yaşaması gerektiğini söyleyen Denizli, sözlerini şöyle bitirdi: 
“Çocuklarımız burada yaşamalı, burada iş bulmalıdır. İzmir’in kalbi olan Konak’taki ticareti ve ekonomik hayatı daha canlı ve üretken hale getirmeliyiz. Bunun için Sn. Binali Yıldırım’ın açıkladığı 1414 projemiz içinde var olan yüksek katma değerli iş kolları ve merkezler açacağız. Bu merkezlerde Roman gençlerimiz ve kadınlarımız daha farklı ve yeni işler öğrenecek. Araştırmalar gösteriyor ki; okul öncesi eğitim, çocuklarımızın okul başarısını arttırıyor. Mahallelerde anaokulları açılacak. Böylece çalışan kadınlarımızın hayatları kolaylaşacak. Kadınlarımıza mikrokrediler verilecek ve onların iş sahibi olmalarının yolu açılacak. Bununla birlikte gençlerimize genç girişimcilik eğitimi verilerek onların iş hayatına yeni iş kolları ile girmesi sağlanacak. Romanların geleneksel mesleklerinin yeni koşullara adapte olmasını sağladığımız gibi, onların becerilerine uygun mesleklerde, düzenli iş bulmalarının takipçisi olacağız.”
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894