• BIST 9530.47
  • Altın 2478.944
  • Dolar 32.4593
  • Euro 34.6801
  • İzmir 17 °C

Şahin:Politikanın da Kuralı Vardır

Şahin:Politikanın da Kuralı Vardır
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin ve belediye Meclis Üyesi ekibi 30’u aşkın Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Ticaret Odasının Sosyal te
HASAN ŞAHİN: “POLİTİKANIN DA KURALI VARDIR İKTİDAR DEĞİLSENİZ ASLA HİZMET ALINAMAZ”
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin ve belediye Meclis Üyesi ekibi 30’u aşkın Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Ticaret Odasının Sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi.
 
Hasan Şahin, Yerel belediyecilikte toplumsal projelerin hayata geçirilmesinde Sivil Toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini açıkladı.
Başta İlçe ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper Olmak Üzere yaklaşık 30 aşkın Oda Başkan ve temsilcisiyle buluşan ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, Belediye Başkanı seçilmesi halinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım ile birlikte Bergama’ya ve Bakırçay bölgesinde gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı.
Hasan Şahin, Şehircilikte yerel yönetimler olarak gerçekleştirilmesi planlanan hizmetlerin halkın temsilcileri sivil toplum kuruluşlarından ayrı düşünülerek hayata geçirilemeyeceğini belirterek, konuşmasında Bergama projelerini şöyle değerlendirdi. “Bergama’da iktidar desteği olmadan bu güne kadar edindiğimiz kazanımları hep birlikte yaşadık ve gördük.
Arkasında hükümetin gücü, desteği olmadan Belediyecilik hizmetleri olarak bu güne kadar ilçeyi yönetenler ne yaptıysa bundan sonrada iktidar olsalar da en çok park ve bahçe düzenlemelerinden fazla yapacakları fazla bir şey yoktur. Ak parti dışında bir siyasi partinin belediye Başkanlığını kazanması halinde Bergama’mız yine bir ve beş yıl daha geri kalmış olacaktır. Dev Projelerimiz ortada toplumun en büyük şikayeti olan işsize iş, olanağı sunacağız. Kuzey Ege Limanın ve Organize Sanayinin hayata geçirilmesiyle bu mümkün olacaktır. Bölgesel anlamda akılcı planlamalar ile tarımcılığın gelişmesi, çiftçilerimizin ürünlerinin gerçek değerler üzerinden pazarlanmasına öncülük ederek tarıma yönelik sanayi tesislerinin kurulmasının önünü açacağız. Üretenin de tüketeni de mutlu olmasını ve yüzünün gülmesini istiyoruz. Var olan kültürel değerleri koruyarak iç ve dış turizmin gelişmesini sağlayarak,  ilçeyi turizmden kazanç elde eden bir şehir haline getirmeyi planlıyoruz. Tüm bu projelerimizi elbette sizlerle birlikte hayata geçireceğiz. Birlikten güç doğar ilkesiyle hareket ederek ve İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Binali yıldırımın desteğiyle hedeflediğimiz tüm hizmetleri yerine getireceğiz. Hükumetimizin ülke anlamında başarısı zaten ortadadır. Bu başarıyı yerele taşımak ta  sizlerin bizlere destek vermesiyle mümkündür” dedi.
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894