• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İzmir 23 °C

Ak Parti Seçim Heyecanı İle Coştu

Ak Parti Seçim Heyecanı İle Coştu
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti ülke genelin de yerel seçim heyecanı ile coşarken, yine meydanlar dolup taşıyor Bergama’da bundan geri kalamadı En son İstanbul mitingine 2 milyon katılım
BERGAMA AK PARTİYİ SEÇİM HEYECANI İLE COŞTU
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Ak Parti ülke genelin de yerel seçim heyecanı ile coşarken, yine meydanlar dolup taşıyor Bergama’da bundan geri kalamadı En son İstanbul mitingine 2 milyon katılım sağlayan Ak Partililer Bergama’da da bu heyecana ortak oldular.
Her akşam kahvehane ziyaretlerini en az 100 kişilik konvoy yaparak  sürdüren Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Şahin, gündüzleri de esnaf ziyaretleri yaparak ilçe sorunları hakkında bilgi topluyor.
Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin’e destek veren partililerin her geçen gün çoğalarak kahvehaneler de partili geçleriyle birlikte adeta iktidar coşkusu yaşanmaya başladı.
Parti yöneticileri bu coşkulu kalabalığın nedenini ise meydanlarda şöyle açıklıyorlar. Ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden inanan vatandaşlarımız en güven duyulan ve alternatifi olmayan siyasi parti olarak Ak Partiyi görüyorlar. Milliyetçilik duyguları kabarmış olan Türk halkı Başbakanına ve ülkesine sahip çıkıyor. Bu gelişme genelde nasıl ise yerel siyasete de aynen yansıyor. Diyerek Bergama’da seçimi almayı tahmin etmenin şimdiden göründüğünü söylüyorlar. Ak Parti Bergama seçim çalışmaları ise işte her gün böyle coşkuyla devam ediyor.
 
HASAN ŞAHİN, SANAYİ ESNAFINA GÜVEN VERDİ
Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin 2. Sanayi sitesinde esnaflara ziyaretlerde bulunarak sorunlarını dinledi.
Sanayi Esnafı Hasan Şahin’e sorunlarının başında temiz bir sanayi istediklerini ve sadece seçimden seçime hatırlanan Belediye Başkanı istemediklerini söyleyerek söz aldılar. Esnaflar ayrıca Hasan Şahin’den Belediye Başkanı seçilmesi halinde ayrıca sanayi sitesinde var olan ve kullanılamaz durumda pislik içinde ki tuvaletin açılmasını ve bir de araçlarını koyabilecekleri güvenli bir otopark yapılmasının sözünü aldılar.
Hasan Şahin ise 5 yılda esnaf ziyareti olan bir belediye başkanı olmayacağının altını çizerek, ben belediye başkanlığına koltukta oturmak için aday değilim, biz hizmet için adayız” dedi.
 
EVRAKTA SAHTECİLİK BASINA YANSIDI 
Hasan Şahin, seçim gezileri sırasında yaptığı konuşmalarında bir müteahhit firma ile evrakta sahtecilik yapıldığını Aydınlık gazetesi tarafından yayınlandığına dikkat çekerek Belediye başkanı Mehmet gönenç, İnsanlara hükümetin ayak kabı kutularını konuşacağına önce kendi yaptıkları evrakta sahteciliğin cevabını versinler” dedi.
Partili gençlerin “Mehmet gidecek Hasan Gelecek “sloganlarıyla siysete hız veren Bergama ak parti, Belediye Başkan adayı Hasan Şahin, “Milliyetçi duygularıyla siyaset yapan herkese sesleniyorum, gelin birlikte olalım. Oylarınız boşa gitmesin çağrısında bulundu.
Öte yandan Bergama Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Mahmut Esat Dülge’yi de yanlış yerde siyaset yapmakla eleştiren Hasan Şahin. Sevgili Mahmut Kardeşim senin bir kere Başkanlığını yaptığın Dernek nedeniyle siyaset yapmaman lazım. Yapacaksan da CHP gibi 30 öğrencilik fakülte açtı diye orada olmaman gerekirdi.  Biz de şimdi Bakırçay Üniversiteni kuruyoruz. Ne olacak şimdi.  İkincisi eski bir siyasetçi olarak Anavatan İlçe Başkanlığı yapmış biri olarak bana borcun var. Senin ne işin var CHP ‘de nasıl orada siyaset yaparsın anlamış değilim” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894