• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İzmir 25 °C

Aliağa'nın Birleştirici Gücü

Aliağa'nın Birleştirici Gücü
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.org Aliağa Belediyesi Meclis Üyeliği Bağımsız Adayı Nazan Ülkü, belediye meclis üye adaylarına düzenlediği kahvaltıyl
ALİAĞA'NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.org
Aliağa Belediyesi Meclis Üyeliği Bağımsız Adayı Nazan Ülkü, belediye meclis üye adaylarına düzenlediği kahvaltıyla ilçemizde özlenen bir tabloya imza attı.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere günler kala, Aliağa'nın tek bağımsız ve kadın belediye meclis üyeliği adayı Nazan Ülkü, düzenlediği kahvaltıyla tüm siyasi partileri aynı masa etrafında birleştirdi. Yerel seçim yarışında belediye meclis üyeliği için farklı partilerden aday olan siyasileri kahvaltı davetiyle bir araya getiren Ülkü, yaptığı konuşmada tüm adaylara siyasi nezakete yarışır şekilde mücadele ettikleri için teşekkürlerini sundu.
Yerel seçimlerde mücadele eden siyasi partilerin belediye meclis üyeliği adaylarının yanı sıra basının da   ilgi gösterdiği kahvaltı oldukça sıcak ve samimi bir havada geçerken, Nazan Ülkü adaylara hitaben yaptığı konuşmada "Oldukça stresli ve zor bir dönemin sonuna geldik. 155 meclis Üyeliği adayı ve 11 belediye başkan adayı ile sürdürdüğümüz bu sürecin sonunda hepimiz biliyoruz ki, sadece bir başkan ve 25 meclis üyesi mutlu sona ulaşacak. Ancak inanıyorum ki diğer adaylar da seçilecek olan arkadaşlarımız gibi 30 Mart'tan sonra da Aliağa için çalışmaya, üretmeye, düşünmeye devam edeceklerdir. Bu süreci Aliağamıza yakışır şekilde tamamladığımız için ben, şahsım adına çok mutluyum. Siyasi nezaket kuralları içinde bir yarış sürdüren tüm adaylarımıza sizlerin şahsında teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Samimi bir sohbet havasında geçen kahvaltı esnasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan adaylar, Meclis üyeliği görevinin zorluklarını ve önemini anlattılar.
 
SORULAR HALKTAN, ÇAYLAR NAZAN ÜLKÜ'DEN
Kahvaltı sonrası tüm meclis üyeliği adayları birbirlerine başarılar ve iyi dileklerini sunarak ayrılırken, Aliağa Belediyesi Meclis Üyeliği Bağımsız Adayı Nazan Ülkü bir süre daha basınla sohbet etti.
Ülkü, seçim kampanyası süresince en büyük eksikliğinin bir seçim ofisi tutmamış olmasından kaynaklandığını belirterek "Arkamda herhangi bir siyasi parti veya sponsorum olmadığı için, sınırlı imkanlarla kampanyamı yürütmek zorundaydım. Seçim sürecine girildiği andan itibaren Aliağa'da seçim ofisi olmaya uygun yerlerin ücretleri anormal derecede artış gösterdiği için, herhangi bir ofis tutamadık. Benimle irtibat kurmak isteyen, beni yakından tanımak isteyen çok insan var. Ancak böyle bir merkezimiz olmadığı için bana ulaşamıyorlar. Bu eksikliği gidermek için, önümüzdeki Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arası Engelsiz Kafe'de halkımızı bekliyor olacağım. Onlar merak ettiklerini sormak, dertlerini söylemek için gelsinler, hem birlikte çayımızı içelim, hem sorularını, merak ettikleri konuları yanıtlayayım."dedi.
"Çaylar benden, Sorular Sizden" başlığıyla sosyal medya üzerinden tüm Aliağalılara açık çağrı yaptığını söyleyen Nazan Ülkü, bu sayede hem Aliağalılarla daha yakından tanışma fırsatı yakalayacağını, hem de bu buluşmayı Engelsiz Kafe'de yaparak, bu kardeşlerimize küçük de olsa bir katkı sunmuş olacaklarını belirtti.
Ülkü, pazar günü sandıktan çıkacak sonucun tüm Aliağalılar için hayırlı olmasını dilerken, "Aliağalıların en doğru seçimi yapacaklarına yürekten inanıyorum. Onların tercihi hangi yönde olursa olsun, herkesin itirazsız kabul etmesi gerekir. Pazar günü tercihini benim için kullanmak isteyen Aliağalılar 'İlçe Belediye Meclis Üyeliği' oy pusulasının en sonunda, BAĞIMSIZ Nazan Ülkü ibaresinin altında yer alan yuvarlağı mühür basmaları yeterli olacaktır" dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894