• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İzmir 16 °C

Ege’de TRT’nin 50.yılına özel

Ege’de TRT’nin 50.yılına özel
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.org TRT’nin 50.yılına özel olarak düzenlenen “Medya Seminerleri” öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. İletişim Fak
EGE’DE TRT’NİN 50.YILINA ÖZEL OLARAK DÜZENLENEN “MEDYA SEMİNERLERİ” DEVAM EDİYOR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.org
TRT’nin 50.yılına özel olarak düzenlenen “Medya Seminerleri” öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. İletişim Fakültesi dışından da öğrencilerin katılımıyla geçen seminerler, öğrenciler için yol gösterici nitelikte oldu. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı seminer sonunda Fulin Arıkan’a Teşekür Belgesi ve Plaket takdim etti.
 
Sunumu ve etkileyici ses tonuyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşatan Fulin Arıkan, TRT’ye girişinden şu andaki konumuna kadar olan süreci ve karşılaştıklarını öğrencilerle paylaştı. 
“Hayaller insanların farkındalıklarını değiştirir” diyen Arıkan, “Eğer bir hayaliniz varsa peşinden gidin. Çünkü hayat hiç beklenmedik anda sürpriz yollar açabiliyor’’ dedi.
 
KİŞİLER BİRBİRLERİNİ İLK 30 SANİYEDE TANIR
İletişimde göz teması, konuşma ve beden dilinin önemini vurgulayan Fulin Arıkan, zaman zaman öğrencilerle birlikte uygulamalı örnekler verdi. Ayrıca  el-kol hareketlerinin neler ifade ettiğini anlatan Arıkan, ilk izlenimin çok önemli olduğunu ve kişilerin birbirlerini ilk 30 saniyede tanıdıklarını vurguladı.
Spikerlerin yaşadığı durumlara değinirken anılarından da bahseden başarılı spiker Fulin Arıkan, oturuş biçimlerinden ayakta duruşta dikkat edilecek birçok hususun da altını çizdi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894