• BIST 9433.25
  • Altın 2501.506
  • Dolar 32.5963
  • Euro 34.8063
  • İzmir 20 °C

Gol Kralı Tanju Çolak Aliağada

Gol Kralı Tanju Çolak Aliağada
ALİAĞA HABER/ AK PARTİ / ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı Ödülü sahibi Tanju Çolak ile birlikte Aliağalı çocuklara imzalı top hediye etti.

İBRAHİM ETEM YORULMAZ’A GOL KRALI TANJU ÇOLAK’TAN DESTEK

ALİAĞA HABER/ AK PARTİ / ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı Ödülü sahibi Tanju Çolak ile birlikte Aliağalı çocuklara imzalı top hediye etti.

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’a destek vermek üzere Aliağa’ya gelen Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı sahibi Tanju Çolak, AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Seçim Lokali’nde futbol toplarını imzaladı.

İbrahim Etem Yorulmaz ve Tanju Çolak daha sonra İstiklal Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Yol boyunca vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Etem Yorulmaz ve Tanju Çolak, tokalaştıkları herkesle tek tek fotoğraf çektirdi.

“Başkanımın her zaman yanındayım”

Yol boyunca her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Tanju Çolak, “Bu ilgi ve sevgi çok önemli, ben futbolu bırakalı 20 yıl oldu. Bu gençler, benim maçlarım seyretmemelerine rağmen bana olan sevgilerini görüyorsunuz. Bu çok önemli… Başkanım İbrahim Etem Yorulmaz,  Yenişakran’da Belediye Başkanlığı yapan ve Aliağa’da da çok sevilen, gönüllere yer etmiş bir kişi…  Önemli olan bu… Halktan bu sevgiyi alabilmek… Başkanımın Aliağa’da çok büyük işler yapacağından eminim, bence yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Kendisini canı gönülden kutluyorum ve başkanımın her zaman yanında olacağımı belirtiyorum” dedi.

İbrahim Etem Yorulmaz’a Aliağa’da gösterilen sevginin kendisini çok etkilediğini ve heyecanlandırdığını belirten Tanju Çolak,  28 Mart Cuma günü düzenlenecek “Daima Millet, Daima Hizmet” yürüyüşüne katılmak üzere tekrar Aliağa’ya geleceğini söyledi.

“Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak azdır”

Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı Ödülü sahibi Tanju Çolak gibi Türkiye’nin yakından tanıdığı önemli bir ismi Aliağa’da görmekten mutluluk duyduğunu belirten İbrahim Etem Yorulmaz, “Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Tanju Çolak’tan bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti. Kendisi bizi kırmadı ve Aliağa’da çocuklarımıza ve gençlerimize top imzaladı. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bizler kendimize bir vizyon çizdik ve geleceğimiz olan gençler için geleceğe dönük projeler hazırladık” diye konuştu.

İbrahim Etem Yorulmaz ile etkinliğe katılan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, üzerinde Galatasaray’ın ilk logosu ve altında da kulübün ilk adı olan Galatasaray Bedeniye-i Terbiye Kulübü yazan tabloyu Tanju Çolak’a hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894