• BIST 8955.07
  • Altın 2279.814
  • Dolar 32.3112
  • Euro 35.0959
  • İzmir 19 °C

Onur Akından Aliağada BARIŞ Türküleri

Onur Akından Aliağada BARIŞ Türküleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart 2014 yerel Seçimleri için aylardır süren seçim kampanyası 29 Mart akşamı sona erecek. Türkiye'nin emek ve sanayi kenti Aliağa'da 55 bin seçmen pazar günü sandığa gidecek. Aliağa'da seçimin favorisi durumundaki Cumhuriyet Ha
CHP'DEN ALİAĞA'DA ONUR AKIN'LI HALK KONSERİ!
 
ALİAĞA, SEÇİME ONUR AKIN İLE GİRECEK
 
-ALİAĞA'DA FİNALİ ONUR AKIN YAPIYOR. CHP BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU'NA DESTEK OLMAK İSTEYEN SANATÇI, 29 MART CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 17.00'DE DEMOKRASİ MEYDANI'NDA ALİAĞA HALKI İLE SEÇİM COŞKUSU YAŞAYACAK
 
CHP, HALK KONSERİ'NDE ONUR AKIN'I ALİAĞALILARLA BULUŞTURACAK
 
ONUR AKIN ALİAĞA’DA BARIŞ TÜRKÜLERİ SÖYLEYECEK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart 2014 yerel Seçimleri için aylardır süren seçim kampanyası 29 Mart akşamı sona erecek. Türkiye'nin emek ve sanayi kenti Aliağa'da 55 bin seçmen pazar günü sandığa gidecek. Aliağa'da seçimin favorisi durumundaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim kampanya dönemini 29 Mart Cumartesi akşamı Türk Halk Müziği Sanatçısı ve usta yorumcu Onur Akın'ın Demokrasi Meydanı'nda vereceği Halk Konseri ile tamamlayacak. 
 
baris-eroglu-chp-mitingi.jpg
 
ALİAĞA, USTA YORUMCU ONUR AKIN'I BEKLİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, seçim süreci boyunca Aliağa'da sadece kendi proje ve vizyonunu anlattığını belirterek, "Aliağa'ya hizmet için çıktığımız bu yolda Aliağa halkımızın büyük desteğini, güvenini inancını hep yanımızda gördük. Seçim kampanyasının son saatlerinde Türkiye'nin dev sanatçılarından Onur Akın'ı halkımızla buluşturacağız. Türkiye'nin karanlıktan çıkması için 30 Mart bir dönüm noktası. Onur Akın, yaşamı boyunca adı gibi Onurlu bir duruş sergileyerek bu kötü gidişe karşı mücadele veriyor. Cumartesi akşamı Onur Akın ve halkımızla birlikte iktidar coşkusunu yaşayacağız. Tüm halkımızı bu coşkumuza katılmaya davet ediyorum" dedi.
 
ÜCRETSİZ HALK KONSERİNE TÜM HALK DAVET EDİLDİ
Türk Halk Müziği Sanatçısı ve usta yorumcu Onur Akın'ın birbirinden güzel türkülerini seslendireceği Konserde, 29 Mart Cumartesi akşamı saat 17.00'de Aliağa Demokrasi Meydanı'nı dolduracak binlerce Aliağalı hepbir ağızdan eşlik edecek.
 
onur-akin-aliaga-konser.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894